Ελλαδα

«Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω», λέει ο δράστης της δολοφονίας του 50χρονου στη Θεσσαλονίκη

Πώς έγινε το έγκλημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από το βίντεο ντοκουμέντο πριν τη δολοφονία του 50χρονου στη Θεσσαλονίκη
© Youtube

Θεσσαλονίκη - Δολοφονία 50χρονου: Ο 45χρονος δράστης στον εισαγγελέα - Η θέση του για το έγκλημα

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης ο 45χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 50χρονου το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων, στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

O 45χρονος παραδόθηκε αυτοβούλως, ένα 24ωρο μετά το έγκλημα το απόγευμα της Παρασκευής (14.7), στην Αστυνομία, ομολογώντας την πράξη του. Ο ίδιος, εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, φαίνεται να υποστήριξε ότι τον τελευταίο καιρό δεχόταν απειλές από το θύμα.

«Με απείλησε για τη ζωή μου», λέει ο 45χρονος για το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη

«Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω. Με απείλησε για τη ζωή μου και μου επιτέθηκε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, περιγράφοντας τη σκηνή της δολοφονίας. Ο 45χρονος, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, κατά πληροφορίες, κατέθεσε ότι προμηθεύτηκε το όπλο - με το οποίο τέλεσε το έγκλημα - για λόγους προστασίας, εξαιτίας των απειλών που, όπως ισχυρίζεται, δεχόταν.

Ως προς την αιτία του «εχθρικού κλίματος» που υπήρχε εις βάρος του, ο κατηγορούμενος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, έκανε λόγο για κάποια οικονομική διαφορά που είχε με τον 50χρονο. Αφού πυροβόλησε δύο φορές το θύμα του, απομακρύνθηκε με το αυτοκίνητό του από τον τόπο του εγκλήματος και κινήθηκε προς τη Χαλκιδική, μέσω της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών. Κατά μήκος της διαδρομής πέταξε το όπλο, το οποίο, παρά τις έρευνες των αστυνομικών δεν έχει εντοπιστεί, ενώ άφησε το όχημα στην παραλία Καλύβες της Χαλκιδικής.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cu2g3awwibp5)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY