Ελλαδα

Χάπια βιασμού, κοκαΐνη και ecstasy «έσπρωχνε» στην αγορά νοσοκόμος της Πολεμικής Αεροπορίας

Τι βρήκαν στην κατοχή του οι άνδρες της Αστυνομίας

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θήβα: Συναγερμός για νεκρό με σφαίρα στο κεφάλι
ΑΡΧΕΙΟ © ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / ΓΙΑΝΝΗΣ EUROKINISSI

ΕΛΑΣ: Ποικιλία ναρκωτικών «έσπρωχνε» στην αγορά νοσοκόμος της Πολεμικής Αεροπορίας - Τι βρήκαν στην κατοχή του οι άνδρες της Αστυνομίας

Ένα υπερπολυτελές τζακούζι με μια μεγάλη τηλεόραση είχε στο μπάνιο του σπιτιού του ο 39χρονος νοσοκόμος ο οποίος συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του τα πιο... mainstream ναρκωτικά που διακινούνται ευρέως σε κλάμπ.

Ο 39χρονος, που εργάζεται ως νοσοκόμος στην Πολεμική Αεροπορία, διακινούσε κάθε λογής χάπια και ουσίες σε πάρτυ στην Αθήνα και στη Μύκονο. Παλιός γνώριμος των αστυνομικών, καθώς είχε συλληφθεί εκ νέου πριν από περίπου δύο χρόνια, ο νοσοκόμος της… Μυκόνου, όπως τον αποκαλούν τα στελέχη της Ασφάλειας Μυκόνου, είχε ανοίξει δουλειές τον τελευταίο καιρό με το νησί των Ανέμων.

Ήταν ο άνθρωπος στον οποίο απευθύνονταν όσοι ήθελαν να πάρουν κάτι ώστε να κρατηθούν στα ξέφρενα πάρτι της Μυκόνου. Μάλιστα, ο 39χρονος νοσοκόμος, διακινούσε ουσίες που χρησιμοποιούνται σε βιασμούς αλλά και κεταμίνη, ανάμεσα στα υπόλοιπα ναρκωτικά.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, ο κατηγορούμενος βρίσκεται σε διαθεσιμότητα από την εργασία του καθώς σε βάρος του υπάρχει εν εξελίξει έρευνα για διάφορα αδικήματα.

Οι πληροφορίες για τη δράση του, έφτασαν στη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής από το αστυνομικό τμήμα της Μυκόνου. Ήταν ένας από τους πλέο... αγαπητούς διακινητές του νησιού.

Στην κατοχή του, οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν εντόπισαν:

  • -5,5- γραμμ. κοκαΐνης,
  • -51,1- γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης,
  • -29,4- γραμμ. MDMA,
  • -332- δισκία ECSTASY,
  • -5- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (SKUNK),
  • -37,9- γραμμ. μεφεδρόνης, (διεγερτικό – ουσίες βιασμού)
  • -2- γραμμ. Κεταμίνης

Το μικρό «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών, απέφερε καθημερινά εκατοντάδες ευρώ κέρδη στον 39χρονο νοσοκόμο, ο οποίος ταξίδευε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στη Μύκονο, όταν υπήρχε πάρτυ σε υπερπολυτελείς βίλες.

Ήδη οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, αναζητούν τους προμηθευτές του νοσοκόμου σε μια προσπάθεια να τους φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ