Ελλαδα

Στο «κόκκινο» Κηφισός και Αττική Οδός

Σε ποιους δρόμους υπάρχει κίνηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση τώρα - Μποτιλιάρισμα
© EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Αυξημένη η κίνηση στους κύριους οδικούς άξονες της Αθήνας το πρωί της Δευτέρας - Δείτε αναλυτικά

Μποτιλιάρισμα υπάρχει το πρωί της Δευτέρας (10/7) στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από Λένορμαν έως Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από γέφυρα Μεταμόρφωσης έως την Πέτρου Ράλλη.

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών μέχρι τη Νερατζιώτισσα, όπως επίσης και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από κόμβο Δουκίσσης Πλακεντίας έως έξοδο Λεωφορου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Μετ' εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Διυλιστήρια και στην Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά. Δύσκολε είναι τα πράγματα και στην είσοδο στη Λεωφόρο Αθηνών από το Παλατάκι έως την οδό Μαρκόνι στον Βοτανικό.

Προβλήματα υπάρχουν στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της Λεωφόρου Αλίμου στον Φλοίσβο και από το ύψος του Μοσχάτου μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας.

Καθυστερήσεις καταγράφονται στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από Κατεχάκη έως και ΟΑΚΑ. Προβλήματα στην κάθοδο στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου, της Φιλοθέης και από Φάρο έως Πανόρμου.

Με δυσκολία διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος Πλατείας Αγίας Παρασκευής και κατά μήκος του Χολαργού.

Μποτιλιαρισμένη είναι η Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Στο «κόκκινο» είναι η κάθοδος της Λεωφόρου Βουλιαγμένης από το ύψος της Γρηγορίου Λαμπράκη στη Γλυφάδα έως την είσοδο της Βούλας.

Δυσκολίες καταγράφονται και στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από Ευαγγελισμό έως Σύνταγμα. Καθυστερήσεις υπάρχουν στην άνοδο της Καλλιρρόης, αλλά και στα δύο ρεύματα της Αρδηττού.

Τέλος, προβλήματα υπάρχουν και στην άνοδο της Συγγρού από Άγιο Σώστη έως τη Διάκου.

Στο «κόκκινο» Κηφισός και Αττική Οδός

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ