Ελλαδα

Εντοπίστηκε νεκρός ο Γερμανός πεζοπόρος που αγνοείτο στο Πόρτο Γερμενό

Η τελευταία φωτογραφία που έστειλε στη σύντροφό του

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εντοπίστηκε νεκρός ο Γερμανός πεζοπόρος που αγνοείτο στο Πόρτο Γερμενό

Πόρτο Γερμενό: Εντοπίστηκε νεκρός ο Γερμανός πεζοπόρος - Η τελευταία φωτογραφία που έστειλε στη σύντροφό του

Μεγάλη επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού ενός Γερμανού υπηκόου που βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή στο Πόρτο Γερμενό, βρίσκεται σε εξέλιξη από πυροσβεστική, λιμενικό και αστυνομία.

Πρόκειται για έναν τουρίστα, ο οποίος είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα και είχε πάει για πεζοπορία. Τα ίχνη του χάθηκαν την Πέμπτη το βράδυ οπότε και η σύντροφος του ενημέρωσε τις αρχές πως δεν μπορεί να τον εντοπίσει.

Ο Thomas Kauroff είχε φύγει από το σπίτι που νοίκιαζε στο Κορωπί για να πάει για πεζοπορία.

Λίγη ώρα προτού εξαφανιστεί, είχε στείλει μια αυτοφωτογραφία (selfie) στην σύντροφο του, την οποία σας παρουσιάζει η Athens Voice.

Εντοπίστηκε νεκρός ο Γερμανός πεζοπόρος που αγνοείτο στο Πόρτο Γερμενό

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν μεγάλη από την πρώτη στιγμή.

Αστυνομικοί, λιμενικοί, πυροσβέστες, εταιρία με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους σάρωναν την ευρύτερη περιοχή καθώς δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν ακριβώς το σημείο που τράβηξε την φωτογραφία που έστειλε στην σύντροφο του.

Τελικά, σήμερα, λίγο μετά τις δέκα και μισή ο αγνοούμενος εντοπίστηκε σε δύσβατη βραχώδη περιοχή. Αυτή την στιγμή γίνεται προσπάθεια ανάσυρσης του και εν συνεχεία θα οδηγηθεί στο νεκροτομείο της Κορίνθου προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του άτυχου πεζοπορία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ