Ελλαδα

Έβρος: Στην εντατική ηλικιωμένη που δέχτηκε επίθεση από ληστές στο σπίτι της

Η υγεία της γυναίκας επιδεινώθηκε ξαφνικά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ekab_1.jpg
©EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟ

Έβρος: Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένης, την έδεσαν και τη φίμωσαν - Η γυναίκα νοσηλεύεται διασωληνωμένη

Διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται ηλικιωμένη γυναίκα από το χωριό Κυριακή στο Σουφλί του Έβρου, η οποία το περασμένο Σάββατο δέχθηκε επίθεση από δυο άνδρες, όταν εισέβαλαν στο σπίτι της με σκοπό να τη ληστέψουν.

Αρχικά, η άτυχη γυναίκα, περίπου 65 με 70 ετών, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου για τις πρώτες βοήθειες. Η εικόνα που παρουσίαζε ήταν πολύ καλή, αλλά την επόμενη μέρα (την Κυριακή) παρουσίασε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται.

Το χρονικό

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 1 Ιουλίου, όταν από το παράθυρο της κουζίνας εισέβαλαν δυο άνδρες, οι οποίοι την έδεσαν και την φίμωσαν για να μπορούν ανενόχλητοι να τη ληστέψουν.

Πρόκειται, σύμφωνα με μαρτυρίες, για μια δυναμική γυναίκα συνταξιούχο, η οποία έμενε μόνη στο σπίτι της στην άκρη του χωριού, ενώ τα ενδιάμεσα σπίτια μέχρι το κέντρο είναι ακατοίκητα.

Αφού έφυγαν οι εισβολείς με τα κλοπιμαία χρήματα και κάποια χρυσαφικά - σύμφωνα με την μαρτυρία του θύματος στους γιατρούς - η ίδια κατάφερε να λυθεί και να τρέξει για βοήθεια στο σπίτι του αδερφού της.

Η γυναίκα έφθασε στο νοσοκομείο, συνοδεία συγγενικών της προσώπων, για καθαρά προληπτικούς λόγους, αφού φαινόταν καλά, όμως η υγεία της επιδεινώθηκε ξαφνικά.

Το περιστατικό αυτό ήρθε να αναστατώσει την μικρή κοινωνία της Κυριακής του δήμου Σουφλίου τόσο που οι κάτοικοι πλέον από νωρίς κλείνονται στα σπίτια τους.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ