Ελλαδα

Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος «Idols»

Υπέστη ανακοπή καρδιάς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασίλης Κωνσταντινίδης: Έφυγε από τη ζωή ο ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος «Idols»
Βασίλης Κωνσταντινίδης: Έφυγε από τη ζωή ο ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος «Idols» © NDP Photo Agency

Βασίλης Κωνσταντινίδης: Έφυγε από τη ζωή ο ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος «Idols» - Υπέστη ανακοπή καρδιάς

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος Idols, Βασίλης Κωνσταντινίδης.

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο φίλος του Δημήτρης Κωνσταντάρας, τονίζοντας πως ο Βασίλης Κωνσταντινίδης υπέστη ανακοπή καρδιάς.

«Τα χέρια μου τρέμουν, τα μάτια μου πλημμυρίζουν δάκρυα, η καρδιά μου σπαράζει… τρεις το μεσημέρι Κυριακή και πριν από τρεις ώρες έφυγε από κοντά μας για το Μεγάλο του Ταξίδι ο καλός μου, ο κολλητός μου, ο φίλος μου, η παρέα μου στους καφέδες στη Φωκίωνος με τα σκυλιά μας, ο Βασίλης Κωνσταντινίδης. Σπουδαίος καλλιτέχνης, η ψυχή των IDOLS που επέμενε ακόμα, έφυγε από ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο. Δεν μπορώ να γράψω κάτι άλλο… δεν το πιστεύω….δεν θέλω να το πιστέψω….θα τραγουδάει στη Γειτονιά των Αγγέλων μου έγραψε η σύντροφός του, η Λίζα».

Ποιος ήταν ο Βασίλης Κωνσταντινίδης

Ο Βασίλης Κωνσταντινίδης γεννήθηκε το 1946 στην Αθήνα και τα παιδικά του χρόνια ήταν φτωχικά. Η σχέση του με τη μουσική ξεκίνησε σπό την παιδική του ηλικία.

Έγινε μέλος του συγκροτήματος Idols έγινε το 1968 αρχικά παίζοντας ντραμς και στη συνέχεια τραγουδώντας. Το 1969 αποχώρησε και επέστρεψε το 1972.

Τα τελευταία χρόνια έκανε κάποιες γκεστ εμφανίσεις ενώ συνεργάστηκε και με τον γιο του, Ανδρέα, ο οποίος στο παρελθόν συμμετείχε στο μουσικό ριάλιτι Fame Story.

THE IDOLS - Ένα κορίτσι μου 'χε πει (Το στραβόξυλο, 1969)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ