Ελλαδα

Αγοράκι 4 ετών περιφερόταν μόνο στο Μάλεμε - Το άφησε η μητέρα του για να πάει στον γιατρό

Συνελήφθη η 33χρονη μητέρα του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Χανιά: Νεαρή μητέρα άφησε το παιδί χωρίς επίβλεψη στο ξενοδοχείο για να πάει εκείνη στον γιατρό - Το αγοράκι βρέθηκε να περπατάει μόνο του στην παραλία

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί του ΑΤ Πλατανιά, όταν το μεσημέρι του Σαββάτου βρήκαν ένα αγοράκι μόλις 4 ετών να περιφέρεται μόνο του στην παραλία του Μάλεμε, στα Χανιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ζευγάρι τουριστών από τη Δανία ειδοποίησε την αστυνομία ότι είδαν ένα παιδάκι που φορούσε πάνα να είναι πολλή ώρα μόνο του. Πράγματι, οι αστυνομικοί βρήκαν το αγόρι μόνο του, να κρατάει στα χέρια του ένα κινητό τηλέφωνο, και το πήραν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ παράλληλα ξεκινησε η αναζήτηση των γονιών.

Τελικά, εντοπίστηκε η μητέρα του, μια 33χρονη από τη Ρουμανία, που πήγε στο ΑΤ Πλατανιά για να παραλάβει το αγοράκι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ίδια δήλωσε ότι έχει έρθει στη χώρα μας για τουρισμό και ότι επειδή έπρεπε να πάει εκτάκτως σε γιατρό, άφησε το παιδί χωρίς επίβλεψη στο ξενοδοχείο. Ωστόσο, αυτό διέφυγε και βρέθηκε να περιφέρεται μόνο του στην παραλία

 Η 33χρονη συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για την έκθεση του παιδιού της σε κίνδυνο. Επειδή, όπως προέκυψε, ο πατέρας του παιδιού δεν βρίσκεται στην Ελλάδα, το παιδί παραδόθηκε στη μητέρα του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY