- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη μεταφέρθηκε 4χρονη που τη δάγκωσε οχιά στον Βόλο
Παρουσίασε αλλεργία στο αντίδοτο
Από το χωριό της στον Βόλο, έπειτα στη Λάρισα και τελικά στη Θεσσαλονίκη μεταφέρθηκε 4χρονη που τη δάγκωσε οχιά
Σε ΜΕΘ του Ιπποκρατείου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών, το οποίο δάγκωσε φίδι στο Ελευθεροχώρι του δήμου Ρήγα Φεραίου, στον Βόλο.
Το κοριτσάκι ήταν με τη γιαγιά του στο κοιμητήριο του χωριού, όταν μέσα από τα χόρτα βγήκε μια οχιά και τη δάγκωσε στο χέρι.
Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι γονείς του παιδιού, οι οποίοι αρχικά το μετέφεραν στο Κ.Υ. Βελεστίνου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί του χορήγησαν αντιοφικό ορό και το κοριτσάκι παρέμεινε στην Παιδιατρική κλινική για παρακολούθηση.
Οπως είπε στην ΕΡΤ Βόλου η διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής, Αν. Αναστασίου-Κατσιαρβάνη, το κοριτσάκι παρουσίασε αλλεργική αντίδραση στην πρώτη δόση.
Κατόπιν, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λάρισας, όπου της χορηγηθηκε 2η δόση αντιοφικού, στην οποία παρουσίασε πάλι αλλεργική αντίδραση και έτσι κρίθηκε αναγαία η μεταφορά της σε ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία από την Τροχαία
Ανήμερα της Ημέρας Πένθους και Μνήμης του Ολοκαυτώματος
24ωρη απεργία και συγκέντρωση στην Αθήνα με αιτήματα μονιμοποίησης και αυξήσεων μισθών
Επίθεση, απαγωγή και ληστεία - Αναζητούνται πέντε άνδρες, στο μικροσκόπιο νέα συμπλοκή
Οι δράστες παραβίασαν τόσο την κεντρική είσοδο του συγκροτήματος όσο και το γραφείο του διευθυντή
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί έως 22-23 βαθμούς.
Πάντως, σημειώνεται ότι «αξιοσημείωτη πρόοδος σημειώθηκε κατά την τελευταία δεκαετία»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.