Ελλαδα

Έσπασε αγωγός φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη

«Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας» λέει η εταιρεία διανομής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Έσπασε αγωγός φυσικού αερίου στη Νεάπολη
© Thestival

Αγωγός φυσικού αερίου έσπασε κατά τη διάρκεια εργασιών στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, με την οσμή να είναι έντονη σε μεγάλη ακτίνα από το σημείο που έγινε η ζημιά.

Η βλάβη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών στη συμβολή των οδών Γεωργίου Σεφέρη και Λόρδου Βύρωνος και στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, του περιστατικού επιλαμβάνεται η αρμόδια εταιρεία διανομής φυσικού αερίου, η οποία αποκατέστησε τη βλάβη γύρω στις 13:00.

Συναγερμός στη Νεάπολη από διαρροή σε αγωγό φυσικού αερίου

ΕΔΑ Θεσσαλονίκης: Τερματίστηκε η διαρροή

Ανακοίνωση σχετικά με τη διαρροή φυσικού αερίου στη Νεάπολη, στη Θεσσαλονίκη, εξέδωσε η εταιρεία διανομής φυσικού αερίου «ΕΔΑ ΘΕΣΣ».

Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία τονίζει πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους πολίτες και γνωστοποιεί πως η βλάβη θα αποκατασταθεί εντός της ημέρας.

Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Σήμερα 26/06/2023 πραγματοποιήθηκε ρήξη αγωγού χαμηλής πίεσης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου σε συνέχεια εργασιών τρίτου φορέα στη διασταύρωση των οδών Λόρδου Βύρωνα και Γεωργίου Σεφέρη στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

»Από τη πρώτη στιγμή, τα αρμόδια συνεργεία επιφυλακής της δομής Άμεσης Επέμβασης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ μετέβησαν στον χώρο και έχουν θέσει σε πλήρη έλεγχο την βλάβη τερματίζοντας τη διαρροή. Από την βλάβη επηρεάζεται η τροφοδοσία 273 καταναλωτών, η πλήρης αποκατάσταση της οποίας θα ολοκληρωθεί εντός της ημέρας. Δεν χρήζει λόγος ανησυχίας για τους πολίτες της περιοχής, καθώς η ΕΔΑ ΘΕΣΣ εγγυάται την ασφαλή και αδιάλειπτη λειτουργία του δικτύου διανομής φυσικού αερίου. Η Εταιρεία θα κρατά τους πολίτες ενήμερους για οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ