Ελλαδα

Εν ψυχρώ δολοφονία 40χρονου στην Ηλεία για κτηματικές διαφορές

Δράστης ένας 80χρονος

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ηλεία: Εν ψυχρώ δολοφονία 40χρονου για κτηματικές διαφορές - Δράστης ένας 80χρονος

Νεκρός από τα πυρά ενός συγχωριανού του έπεσε ο 40χρονος Θ.Μ. πριν από λίγη ώρα στην Ηλεία. Αιτία του φονικού, σύμφωνα με με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν οι κτηματικές διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών. Ο δράστης, Θ.Κ. σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ηλικίας 80 ετών εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των αστυνομικών, το φονικό συνέβη νωρίτερα σήμερα στο χωριό Αγία Τριάδα Ηλείας, ένα ορεινό χωριό που βρίσκεται στα σύνορα Ηλείας και Αχαίας και ανήκει στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.

Οι δύο άνδρες, φαίνεται πως είχαν από καιρό διαφορές για τα κτήματα τους. Υπήρχαν κατά καιρούς διαπληκτισμοί και εντάσεις, πλην όμως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως ο ηλικιωμένος άνδρας, θα έφτανε στο σημείο να πάρει την κυνηγετική του καραμπίνα και να σκοτώσει τον 40χρονο Θ.Μ.

Οι συγγενείς θύτη και θύματος, αρνούνται να πιστέψουν πως αυτή η διαμάχη θα οδηγούσε σε τέτοιο αποτέλεσμα. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται στην περιοχή, καθώς κανείς δεν γνωρίζει εαν θα υπάρξει προσπάθεια αντιποίνων. Αυτή την ώρα, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος λαμβάνουν καταθέσεις από συγγενείς, ενώ το θύμα θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ