Ελλαδα

Εντοπίστηκε αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό στον Νέο Κόσμο

Η «σύνδεση» που εξετάζουν οι Αρχές

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
(φωτογραφία αρχείου) © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Νέος Κόσμος: Εντοπίστηκε αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό - Τι βρέθηκε

Τους ιδιοκτήτες των όπλων που βρέθηκαν σε κλεμμένο όχημα, το οποίο εντοπίστηκε στον Νέο Κόσμο αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής.

Δύο καλάσνικοφ, δύο πιστόλια και δύο αλεξίσφαιρο γιλέκα βρέθηκαν στο Nissan για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στις 19 Ιανουαρίου.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος είχε αποζημιωθεί από την ασφαλιστική του εταιρεία, καθώς είχε παρέλθει το απαραίτητο χρονικό διάστημα που ορκιζόταν από την σύμβαση του.

Η «σύνδεση» που εξετάζουν οι Αρχές

Μέσα στο πορτ παγκάκι του οχήματος, βρέθηκε ένας σάκος και μέσα σε αυτόν, ο βαρύς οπλισμός. Πρόκειται για όπλα που χρησιμοποιούν συνήθως τα μέλη της μαφίας, όπως συνέβη πριν δύο 24ωρα στον Κορυδαλλό, όπου οι δράστες δολοφόνησαν έναν 38χρονο και τον γαμπρό του αδειάζοντας πάνω τους δύο γεμιστήρες από δύο καλάσνικοφ.

Η ανεύρεση του κλεμμένου οχήματος, συμπτωματικά λένε οι αστυνομικοί της ασφάλειας Αττικής, μόλις 2 ημέρες μετά το διπλό συμβόλαιο θανάτου, δημιουργεί υπόνοιες στην αστυνομία μήπως ετοιμαζόταν κάποια «απάντηση» από γνωστούς των θυμάτων. Μπορεί όμως, να αποτελεί εντελώς τυχαία σύμπτωση και να αποτελεί μια ιδιότυπη προσωρινή Καρατζά για ενδεχόμενο χτύπημα.

Φυσικά, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν ο οπλισμός να ανήκει σε μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης.

Όπως και να έχει, τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να ερευνηθούν για αποτυπώματα και γενετικό υλικό, που ίσως οδηγήσουν στην ταυτότητα των «ιδιοκτητών» τους.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ