Ελλαδα

Ανδραβίδα: 4 φορές ισόβια στον 61χρονο που σκότωσε ζευγάρι και 2 παιδιά

Ο κατηγορούμενος επανέλαβε τα κενά μνήμης για τα όσα έγιναν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανδραβίδα: Σε 4 φορές ισόβια καταδικάστηκε ο 61χρονος που σκότωσε ένα ζευγάρι και 2 παιδιά
© ILIALIVE.GR ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ EUROKINISSI

Ανδραβίδα: Ποινή κάθειρξης τέσσερις φορές σε ισόβια επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον 61χρονο κατηγορούμενο για το τετραπλό φονικό

Ποινή κάθειρξης τέσσερις φορές σε ισόβια επέβαλε σήμερα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών στον 61χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τους φόνους του 31χρονου πατέρα, της 37χρονης μητέρας και των δύο παιδιών τους, ηλικίας δύο και τριών ετών, που είχαν βρεθεί νεκροί στο σπίτι τους, στην Ανδραβίδα Ηλείας, στις αρχές Μαρτίου του 2022.

Η εισαγγελέας της έδρας, κατά την διάρκεια της αγόρευσης της είχε προτείνει την ενοχή του κατηγορουμένου για όλες τις πράξεις του.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη, επαναλαμβάνοντας ταυτόχρονα πως έχει κενά μνήμης για τα όσα έγιναν.

Το τετραπλό φονικό είχε σημειωθεί στις 2 Μαρτίου του 2022 στην Ανδραβίδα της Ηλείας, ενώ η αστυνομία συνέλαβε τον 61χρονο τρεις ημέρες αργότερα, σε περιοχή της Πάτρας.

Το χρονικό της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα

Ο 32χρονος Αρμάντο και η 37χρονη Μαρία Κλότσι, μαζί με τα δύο παιδιά, 1,5 και 2,5 ετών, δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους, το απόγευμα της Τετάρτης 2 Μαρτίου του 2022 στην Ανδραβίδα, από τον καθ’ ομολογίαν δράστη και προφυλακισθέντα 61χρονο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ