Ελλαδα

Επεισοδιακή μεταμεσονύκτια καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη - Τραυματίστηκε σοβαρά ένας αστυνομικός

Συνελήφθησαν τρία άτομα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικός - Μύκονος
ΑΡΧΕΙΟ © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδιακής καταδίωξης - Συνελήφθησαν τρία άτομα

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά μετά από επεισοδιακή καταδίωξη αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν τρεις Ρομά, η οποία σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Λίγο πριν τις 12 το βράδυ της Τρίτης αστυνομικοί της ομάδας «Ζ» επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε αυτοκίνητο στην περιοχή του Δενδροποτάμου στο οποίο επέβαιναν οι τρεις Ρομά.

Τότε, όμως, ο οδηγός του οχήματος, αντί να υπακούσει στο σήμα των αστυνομικών, γκάζωσε και έφυγε. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ καταδίωξαν το όχημα στη δυτική Θεσσαλονίκη με έναν εκ των αστυνομικών να χτυπάει σε διερχόμενο αυτοκίνητο και να τραυματίζεται σοβαρά στα πλευρά και στον πνεύμονα.

Αμέσως, μεταφέρθηκε αρχικά στο «424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης» και έπειτα στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ». Όπως ανέφεραν οι θεράποντες γιατροί, ο τραυματισμός του είναι σοβαρός, αλλά η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Εν τέλει, το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της ομάδας «Ζ» και οι τρεις Ρομά συνελήφθησαν. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των συλλήψεων, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι ένας ακόμα αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση το Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ