Ελλαδα

Έφοδος των αρχών σε ιδιωτικό πάρτι σε βίλα της Μυκόνου

Συλλήψεις για ναρκωτικά και ηχορύπανση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μύκονος: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε πάρτι σε βίλα στο βόρειο τμήμα του νησιού - Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά και διατάραξη κοινής ησυχίας.
Σε 5 συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. στη Μύκονο © Eurokinissi/Νεκταρία Μπαλωματίνη

Μύκονος: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε πάρτι σε βίλα στο βόρειο τμήμα του νησιού - Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά και διατάραξη κοινής ησυχίας.

Έφοδο πραγματοποίησαν χθες τη νύχτα οι αστυνομικές αρχές σε ιδιωτική βίλα στο βόρειο τμήμα της Μυκόνου.

Συνελήφθησαν 5 άτομα μεταξύ των οποίων οι διοργανωτές του πάρτι, κάποιοι για ηχορύπανση και ένας αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 5.000 ευρώ σε μετρητά και μικρή ποσότητα κοκαΐνης.

Η εν λόγω βίλα ήταν μισθωμένη και φιλοξενούσε ιδιωτικό πάρτι στο οποίο συμμετείχαν περίπου 200 άτομα. Η αστυνομία είχε δεχτεί καταγγελία για ηχορύπανση αλλά και πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποίησε έφοδο χθες τη νύχτα, παρουσία του εισαγγελέα Εφετών, Οδυσσέα Τσορμπατζόγλου.

Συνελήφθησαν 5 άτομα, μεταξύ των οποίων οι διοργανωτές του πάρτι, κάποιοι για ηχορύπανση και ένας αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 5.000 ευρώ σε μετρητά και μικρή ποσότητα κοκαΐνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προσήχθησαν ακόμα 4-5 γυναίκες, σε βάρος των οποίων πάντως δεν κινήθηκαν διαδικασίες ποινικής δίωξης. Το πάρτι διαφημιζόταν στο διαδίκτυο, ενώ οι συμμετέχοντες είχαν πληρώσει είσοδο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ