Ελλαδα

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο άνδρας πίσω από τη ληστεία σε βάρος οδηγού ταξί που βρέθηκε νεκρός στο Χαϊδάρι

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τα αίτια θανάτου

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το επάνω μέρος ενός ταξί - Η ταμπέλα του οχήματος
© EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Χαϊδάρι - Θάνατος οδηγού ταξί: Η σύλληψη του άνδρα πίσω από τη ληστεία - Από παθολογικά αίτια ο θάνατός του

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται από νωρίς το μεσημέρι (1/6) ο άνθρωπος που φέρεται να έκλεψε τον οδηγό ταξί πριν μια εβδομάδα στο Χαΐδάρι.

Ο οδηγός, φαίνεται ότι κατέληξε από παθολογικά αίτια, τα οποία σύμφωνα με την αστυνομία, πιθανόν να προκάλεσε με τη ληστρική του επίθεση ο κατηγορούμενος. Πρόκειται για έναν σεσημασμένο για παρεμφερείς υποθέσεις, ο οποίος καταγράφηκε από κάμερες καταστημάτων να εξαφανίζεται από το σημείο, λίγο μετά τον θάνατο του οδηγού ταξί. Μάλιστα, κάμερα τον έχει καταγράψει να μετράει τα χρήματα που αφαίρεσε από τον οδηγό ταξί.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν έπειτα από αναζητήσεις στο σπίτι του και αυτή τη στιγμή κρατείται. Αφού δώσει κατάθεση, θα μεταφερθεί στη σήμανση για την απαραίτητη καταγραφή και εν συνεχεία, αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Αθηνών. Υπενθυμίζεται πως ο θάνατος του οδηγούς ταξί, προέκυψε ότι οφειλόταν σε παθολογικά αίτια. Από το ταξί, έλειπαν οι εισπράξεις της βάρδιας, περίπου 60 ευρώ, ενώ το κλειδί του αυτοκινήτου βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά, ελαφρώς στραβωμένο. Το όχημα, ήταν σταθμευμένα στο τέρμα της οδού Πολυτεχνείου και στη θέση του οδηγού καθόταν ο άτυχος άνδρας.

Ο άνδρας αντιμετώπιζε -εκτός των άλλων- προβλήματα με το άσμα. Για αυτό τον λόγο, άλλωστε, βρέθηκε εισπνεόμενο φιαλίδιο με φάρμακο για όσους αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα.

Ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντι Λέρνια που εξέτασε τη σορό του οδηγού ταξί, δεν διαπίστωσε ίχνη εγκληματικής ενέργειας. Τα αίτια θανάτου είναι παθολογικά, εξαιτίας των υπερβολικών κιλών και των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ