Ελλαδα

Κηφισός, Λεωφόρος Φυλής και Αττική οδός στο «κόκκινο» - Πού αλλού εντοπίζονται προβλήματα

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητα σε στοίχους λόγω κίνησης σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας
© ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Κηφισός, Φυλής και Αττική οδός στο «κόκκινο» - Πού αλλού εντοπίζονται προβλήματα - Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από τη γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι τη γέφυρα ροσινιόλ και με χαμηλές ταχύτητες έως την Πέτρου Ράλλη.
Δυσκολίες στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Διυλιστήρια και η Σχιστού προς Σκαραμαγκά και στην είσοδο από το Παλατάκι μέχρι την οδό Μαρκόνι στον Βοτανικό.
 
Μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Φυλής από το ύψος Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης έως την είσοδο Ζεφυρίου καθώς και στην κάθοδο προς την πλατεία Αγίων Αναργύρων. Αντίστοιχα προβλήματα και στην κάθοδο της Λεωφόρου Δημοκρατίας προς την πλατεία Αγίων Αναργύρων.
Πολύ αυξημένη κίνηση στην Αττική οδό από το ύψος του κόμβου της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι) στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού μέχρι το Δαχτυλίδι.
Έντονα τα προβλήματα και στην Ανδρόνικου/Αγίου Κωνσταντίνου στο Μαρούσι προς την Κηφισίας.
Μεγάλες καθυστερήσεις στη Χελμού/Κρυονερίου από την Άνοιξη προς την Εθνική, στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, από το ΚΑΤ μέχρι το Δαχτυλίδι, στο ύψος της Φιλοθέης και από τον Φάρο έως την Πανόρμου. Επίσης στην άνοδο της, από την Κατεχάκη μέχρι την Αγία Βαρβάρα.
Καθυστερήσεις στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Μεσογείων στο ύψος του Χολαργού.
Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη στα δύο ρεύματα μεταξύ Ηλιούπολης και Καρέα και στην κάθοδο από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.
Δυσκολίες στην κάθοδο της Βουλιαγμένης στο ύψος του μετρό Αλίμου αλλά και του Ελληνικού. 
Δύσκολη είναι η Βάρης-Κορωπίου στο ρεύμα προς Κορωπί από το εκκλησάκι της Βάρης μέχρι και τη στροφή για Κίτσι και κατόπιν προς την Βιομηχανική ζώνη του Κορωπίου.
Χαμηλές ταχύτητες στην Παραλιακή προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου έως τον Φλοίσβο και από το Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης έως την πλατεία Ιπποδαμείας.
 
Καθυστερήσεις στην Ηλιουπόλεως προς Αρδηττού. Δύσκολη η κάθοδος της Βασιλίσσης Σοφίας από Ευαγγελισμό προς Σύνταγμα και στη Σταδίου.

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

κινηση0939

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ