Ελλαδα

Στα χέρια της ΕΛΑΣ «επαγγελματίας» κλέφτης σούπερ μάρκετ - Έκανε 37 κλοπές σε 12 νομούς της χώρας

Το χρονικό της σύλληψης του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έρευνα ΕΥ: Οι πέντε τυπολογίες των Ελλήνων καταναλωτών
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

ΕΛΑΣ: Συνελήφθη «επαγγελματίας» κλέφτης σούπερ μάρκετ - Έκανε 37 κλοπές σε 12 νομούς της χώρας - Το χρονικό της σύλληψης του

Επαγγελματίας... ληστής κατέληξε στα χέρια της Αστυνομίας. Πρόκειται για έναν 48χρονο Γεωργιανό που γύριζε σε όλη την Ελλάδα και έκλεβε σούπερ μάρκετ.

Μάλιστα, όταν συνελήφθη μετά την τελευταία στο Βραχάτι Κορινθίας, διαπιστώθηκε ότι είχε διαπράξει 37 κλοπές σε σούπερ μάρκετ σε 12 νομούς.

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Βέλου- Βόχας, όταν έγινε αντιληπτός να κλέβει διάφορα είδη από ένα κατάστημα στο Βραχάτι, το απόγευμα της Παρασκευής.

Αφού βρέθηκαν τα κλεμμένα προϊόντα αποδόθηκαν αμέσως στο σούπερ μάρκετ. Μετά από τις αρχικές έρευνες προέκυψε ότι ο Γεωργιανός τις τελευταίες δυο εβδομάδες είχε διαπράξει άλλες έξι κλοπές σε σούπερ μάρκετ στην Αχαΐα, την Αττική και την Κορινθία.

Ωστόσο, κατά την προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι ο Γεωργιανός δράστης είχε κλέψει σούπερ μάρκετ σε 12 διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας και είχε «φορτώσει» άγνωστο αριθμό προϊόντων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ' εξακολούθηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ ερευνάται η εμπλοκή και σε άλλες κλοπές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ