- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καταδικάστηκε ο 70χρονος για τη σεξουαλική παρενόχληση μέσα σε εκλογικό κέντρο
Τι είπε στην απολογία του
Εκλογές 2023 - Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο 70χρονος για σεξουαλική παρενόχληση 19χρονου μέσα σε εκλογικό κέντρο
Σε 6μηνη φυλάκιση με 3ετή αναστολή καταδικάστηκε 70χρονος, επειδή παρενόχλησε σεξουαλικά έναν 19χρονο φαντάρο όταν πήγε να ψηφίσει το πρωί της περασμένης Κυριακής, σε εκλογικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.
Η κατεγγελία και η απολογία
Καταθέτοντας στο δικαστήριο, ο 19χρονος ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος τον έπιασε κουβέντα την ώρα που αναζητούσε το εκλογικό του τμήμα για να ψηφίσει, απευθύνοντάς του ανάρμοστη πρόταση, ενώ τον άγγιξε σε ευαίσθητο σημείο του σώματός του. «Ταράχτηκα και κάλεσα την Άμεση Δράση» είπε, μεταξύ άλλων, ο καταγγέλλων.
Από την πλευρά του, ο 70χρονος αρνήθηκε την πράξη, χαρακτηρίζοντας ως αναληθή την καταγγελία. «Δεν συνέβη απολύτως τίποτα. Αυτή η ερωτική συμπεριφορά είναι άγνωστη σε μένα. Θα έπρεπε να ήμουν τέρας να κάνω τέτοιο πράγμα μπροστά σε τόσο κόσμο», είπε στην απολογία του. Ο ίδιος φέρεται να λειτουργεί το κυλικείο στο σχολείο που λειτούργησε ως εκλογικό κέντρο. Μετά την καταδίκη του άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Αναστάτωση σε πτήση από το Νιουκάστλ προς το Ηράκλειο - Επιθετική συμπεριφορά στο πλήρωμα
Τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου»
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς θα ξεκινήσει ο Σεπτέμβριος
Είχαν προηγηθεί 5 ώρες καθυστέρηση
Το χρονικό της υπόθεσης
Πτώση του πραγματικού τζίρου παρά την ονομαστική αύξηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.