Ελλαδα

Συνελήφθη 61χρονος στην Κοζάνη για τη δολοφονία της μητέρας του

Ήταν γνωστός στις Αρχές καθώς δημιουργεί συχνά προβλήματα εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνελήφθη 61χρονος στην Κοζάνη για τη δολοφονία της μητέρας του

Μητροκτονία στην Κοζάνη: Συνελήφθη 61χρονος για τη δολοφονία της μητέρας του - Ήταν γνωστός στις Αρχές καθώς δημιουργεί συχνά προβλήματα εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ

Την ίδια του την μητέρα φέρεται πως σκότωσε ένας 61χρονος στην Κοζάνη και μάλιστα με ιδιαίτερα βίαιο τρόπο. Αυτό προκύπτει από τις έρευνες ιατροδικαστή και αστυνομικών του τοπικού τμήματος Ασφαλείας, οι οποίοι συνέλαβαν τον γιο της άτυχης ηλικιωμένης γυναίκας, την οποία φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου.

Το πρωί της Δευτέρας, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από τον ίδιο τον κατηγορούμενο πως η μητέρα του έπεσε, χτύπησε και πέθανε. Η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο όπου υποβλήθηκε σε εξέταση, όπου διαπιστώθηκε πως τα χτυπήματα δεν προέρχονται από πτώση, αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό.

Ο 61χρονος, προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου, εως και αυτή την ώρα επιμένει πως δεν έχει σχέση με τον θάνατο της 86χρονης μητέρας του. Βέβαια, όπως ανέφεραν αξιωματικοί του τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, ο 61χρονος είναι γνωστός καθώς δημιουργεί συχνά προβλήματα εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Κοζάνης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ