Ελλαδα

Στο επίκεντρο η ταυτότητα της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στη Βαρβάκειο

Πού επικεντρώνονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία γυναίκας στη Βαρβάκειο
Δολοφονία γυναίκας στη Βαρβάκειο © Eurokinissi

Βαρβάκειο: Στο επίκεντρο η ταυτότητα της νεκρής γυναίκας - Πού επικεντρώνονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ

Οι αναλυτές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών επικεντρώνονται στα άτομα που κατέγραψαν οι κάμερες των παραπεταμένων κτηρίων, με στόχο να εντοπίσουν τους δράστες πίσω από τη δολοφονία μιας άγνωστης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή χθες πίσω από τη Βαρβάκειο Αγορά.

Οι κάμερες κατέγραψαν κάποιες ύποπτες κινήσεις, ωστόσο, η προτεραιότητα είναι η αποκάλυψη της ταυτότητας του θύματος. Η ταυτοποίηση της αναμένεται να οδηγήσει στον εντοπισμό του δράστη ανάμεσα σε αυτά τα άτομα που καταγράφηκαν από τις κάμερες.

Ακόμη, η ιατροδικαστική εξέταση θα αποκαλύψει το εργαλείο που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία της, είτε πρόκειται για μαχαίρι είτε για ένα σπασμένο γυαλί, με το οποίο ο δράστης κατάφερε πέντε μαχαιριές στο λαιμό του θύματος.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί, μέσω DNA, προσπαθούν να διαπιστώσουν αν η γυναίκα είχε κάποια σχέση με τις αρχές στο παρελθόν και, φυσικά, να ανακαλύψουν την ταυτότητά της. Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε χθες περίπου στις 11:30 το πρωί από τοξικομανείς που κυκλοφορούν στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, πίσω από την Πλατεία Θεάτρου, στη Βαρβάκειο Αγορά, οι οποίοι άμεσα ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ωστόσο, οι μάρτυρες δεν μπόρεσαν να προσφέρουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα της γυναίκας ή το εάν αυτή ήταν ναρκομανής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ