Ελλαδα

Βρέθηκε ο 29χρονος που είχε εξαφανιστεί από τον Διόνυσο

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΛΑΣ
ΑΡΧΕΙΟ © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Εξαφάνιση 29χρονου: Ο νεαρός εντοπίστηκε χάρη στη βοήθεια ευαισθητοποιημένου πολίτη

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 29ρονου Βύρωνα Μπασάτη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την περιοχή του Διονύσου. Mάλιστα, για την εύρεση του υπήρξε κινητοποίηση στα social media από απλούς πολίτες.

Όπως ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο 29χρονος βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Γαλάτσι.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, τον 29χρονο εντόπισε «ευαισθητοποιημένος συμπολίτης», ο οποίος τον αναγνώρισε και ειδοποίησε την αστυνομία.

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΜΠΑΣΑΤΗ, 29 EΤΩΝ https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/aisio-telos-stin-peripeteia-tou-virona-mpasati-29-eton/

Posted by Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child on Monday, May 22, 2023

Για την εξαφάνισή του 29χρονου είχε κινητοποιηθεί και η ειδική εθελοντική ομάδα έρευνας και διάσωσης «Θανάσης Μακρής» από το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο πριν από δύο 24ωρα είχε προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

«To "Χαμόγελο του Παιδιού" θα βρίσκεται κοντά στον Μπασάτη Βύρωνα και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί. Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται», καταλήγει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ