Ελλαδα

Εντοπίστηκε ο δικαστικός αντιπρόσωπος που είχαν χαθεί τα ίχνη του στο Ηράκλειο

Τον έψαχναν για την καταμέτρηση των ψήφων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άδειασμα της κάλπης
© ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εκλογές 2023: Ο δικαστικός αντιπρόσωπος ήταν άφαντος, μαζί του και οι σάκοι με τους φακέλους

Εντοπίστηκε ο δικαστικός αντιπρόσωπος εκλογικού τμήματος στο Ηράκλειο Κρήτης, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί για μερικές ώρες καθώς κανείς δεν γνώριζε που ήταν ο ίδιος ή ο σάκος με τις ψήφους. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του τοπικού Cretalive, ο δικαστικός αντιπρόσωπος επικοινώνησε με το Πρωτοδικείο και μεταβαίνει για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Ο ίδιος υποστήριξε ότι είχε στείλει τηλεγράφημα ενώ οι υπηρεσίες αναφέρουν ότι δεν είχαν λάβει κάτι.

Υπενθυμίζεται πως για τον δικαστικό αντιπρόσωπο που αγνοούνταν είχαν κινητοποιηθεί το Πρωτοδικείο και ο Δήμος Ηρακλείου, ενώ η κ. Μαρία Ραπτάκη από την Περιφέρεια Κρήτης ανέφερε ότι είχαν ενεργοποιηθεί όλα τα διαθέσιμα μέσα για τον εντοπισμό του. Όπως διευκρίνισε η ίδια, ο συγκεκριμένος δικαστικός αντιπρόσωπος εκτελούσε κανονικά τα καθήκοντά του και ενημέρωνε την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.

Aκόμα, δεν υπάρχει αποτέλεσμα από ένα εκλογικό τμήμα στη Βιάννο. Το τμήμα που, επίσης, εκκρεμεί στο Ηράκλειο είναι το 198ο, στο 13ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, στην οδό Κανάρη 40, στον Κατσαμπά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY