Ελλαδα

«Δεν είδα το παιδί»: Τα πρώτα λόγια του πατέρα για την παράσυρση της κόρης του στα Χανιά

Το 2,5 ετών κοριτσάκι παραμένει σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χεράκια κοριτσιού σε παιχνίδι παιδικής χαράς
© Unsplash / Ana Klipper

Χανιά: Ο πατέρας για την παράσυρση του 2,5 ετών κοριτσιού - Η κατάσταση του παιδιού

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται το 2,5 κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του στα Χανιά. Ο 48χρονος τραυμάτισε το κοριτσάκι στην προσπάθειά του να κάνει όπισθεν. Όπως υποστηρίζει, δεν είδε ότι το παιδί ήταν πίσω από το όχημα με συνέπεια να το παρασύρει και να το τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το κοριτσάκι φέρει βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Η μητέρα του παιδιού είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ακόμη δεν έχει καταφέρει να καταθέσει. 

Ο 48χρονος πατέρας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα. Δεν το είδα». Παράλληλα, του έγινε και αλκοτέστ στο οποίο ήταν αρνητικός.

Σε βάρος του 48χρονου πατέρα, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια, ωστόσο ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας του παιδιού, η κατηγορία ενδεχομένως να αλλάξει.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-csnxh1e1yhsx)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ