Ελλαδα

Ταλαιπωρία στον Κηφισό - Ποιοι άλλοι δρόμοι είναι στο «κόκκινο»

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κηφισός
ΑΡΧΕΙΟ - Κηφισός © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Κίνηση στους δρόμους: Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Mποτιλιάρισμα υπάρχει το πρωί της Τρίτης στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από Λένορμαν έως Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από τον Κόκκινο Μύλο έως την Πέτρου Ράλλη.

Προβλήματα καταγράφονται και στη Λεωφόρο Αθηνών από Δαφνί προς τη λίμνη Κουμουνδούρου και από τη Λεωφόρο Σχιστού έως τον Σκαραμαγκά.

Με δυσκολίες διεξάγεται η κυκλοφορία στην παραλιακή στο ύψος της Λεωφόρου Αλίμου μέχρι και τη Μαρίνα Φλοίσβου και από την συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού ως την πλατεία Ιπποδαμείας.

Kίνηση στους δρόμους της Αθήνας το πρωί της Τρίτης 16 Μαϊου
© Google Maps

Καθυστερήσεις σημειώνονται στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Δύσκολα είναι τα πράγματα στην άνοδος της Βασιλέως Κωνσταντίνου, της Πειραιώς προς Ομόνοια, της Λεωφόρου Φυλής προς Καματερό.

Στο «κόκκινο» είναι η κυκλοφορία στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από την Αττική Οδό μέχρι την Πανόρμου και στην ανοδο απο Κατεχάκη έως την Αττική οδό.

Τέλος, προβλήματα υπάρχουν στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής και του Χολαργού. Καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αττική Οδό από τον Κηφισό μέχρι και τη Νερατζιώτισσα στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ