Ελλαδα

«Όλα έγιναν μέσα σε 5 λεπτά»: Πώς έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία ο 25χρονος στα Σφακιά

Ο δήμαρχος περιγράφει τις συνθήκες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O 25χρονος Νίκος βρήκε τραγικό θάνατο μετά από γλέντι
© zarpanews.gr

Κρήτη: Νεκρός 25χρονος από ηλεκτροπληξία - Οι μπαλωθιές,  πτώση καλωδιών υψηλής τάσης και η μοιραία κίνηση

Τραγικό θάνατο βρήκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (14.5) ο 25χρονος Νίκος, όταν έπαθε ηλεκτροπληξία μετά την πτώση καλωδίου υψηλής τάσης

Ο δήμαρχος Σφακίων, Μανούσος Χιωτάκης, περιέγραψε στο zarpanews.gr τις συνθήκες υπό τις οποίες καταγράφηκε το δυστύχημα. «Κατά τις 12 η ώρα το βράδυ ήταν σε μια παρέα, επειδή έβαζαν δαχτυλίδι τα ξαδέρφια του. Το παιδί πηγαίνοντας να τους ξεπροβοδίσει, για αποχαιρετισμό έπαιξε δύο μπαλωθιές. Έτυχε οι σφαίρες να πάνε στο καλώδιο υψηλής τάσης , έπεσε το καλώδιο κάτω και πήραν φωτιά τα κλαδιά. Το παιδί πήγε να σβήσει τη φωτιά, πετώντας ένα μπουκάλι νερό. Πάτησε το νερό με το καλώδιο και έπαθε ηλεκτροπληξία. Στις 11 η ώρα ήμασταν μαζί. Όλα έγιναν στα 500 μέτρα από το σπίτι του, μέσα σε 5 λεπτά», υποστηρίζει ο δήμαρχος Σφακίων.

«Δεν είναι έθιμο αυτό. Έχουν καταστραφεί οικογένειες και εμείς μιλάμε για έθιμο», σχολίασε ο δήμαρχος. 

Ο δήμος Σφακίων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του νεαρού. «Συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι μπροστά στο τραγικό χαμό του αγαπημένου μας παιδιού, Νίκου Καγιαδάκη, δηλώνουμε τη βαθιά μας θλίψη και οδύνη εκφράζοντας συγχρόνως τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Η τραγική απώλεια ενός λαμπρού νέου μας, μας συγκλονίζει βαθιά! Ας είναι ελαφρύ το σφακιανό χώμα που θα τον σκεπάσει. Αντί στεφάνου εκ μέρους του Δήμου Σφακίων θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στο Κ.Υ Σφακίων». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ