Ελλαδα

Νεκρό βρέφος στην Άρτα: Νοσηλεύεται φρουρούμενος ο πατέρας - «Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει»

Συγγενείς της μητέρας τον απειλούν

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βρέφος
Οι γεννήσεις επηρεάζονται φυσικά παροδικά και από δυσμενείς συγκυρίες © Unsplash/ Omar Lopez

Νεκρό βρέφος στην Άρτα: Νοσηλεύεται φρουρούμενος ο πατέρας - Οι φόβοι για βεντέτα - Το χρονικό

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Άρτας οι γονείς του 5,5 μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του, όταν ο πατέρας του το ξέχασε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου για τουλάχιστον 6 ώρες.

Ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος και σε καταστολή, ενώ σε καταστολή βρίσκεται και η 27χρονη μητέρα του άτυχου βρέφους. Πληροφορίες τοπικών Μέσων αναφέρουν πως ο 37χρονος πατέρας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με πηγές υπάρχει ο φόβος η υπόθεση να εξελιχθεί σε βεντέτα, καθώς συγγενείς της μητέρας του βρέφους απειλούν τον 37χρονο πατέρα με λιντσάρισμα.

Στον πατέρα ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Λόγω της εύθραυστης ψυχικής κατάστασής του είναι άγνωστο πότε θα μπορέσει να καταθέσει στον ανακριτή.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-csibwdqynugx)

Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννενα.

Το περιστατικό έγινε γνωστό όταν η μητέρα πήγε στο βρεφονηπιακό σταθμό να παραλάβει το παιδί και της είπαν ότι δεν το είχε πάει κανείς. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον 37χρονο σύζυγό της, ο οποίος είχε πάει στην εργασία του, αυτός παραδέχθηκε ότι είχε ξεχάσει το παιδί στο αμάξι. Όταν έσπευσε στο σημείο όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του το βρέφος είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του.

Η δήλωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, για τον θάνατο του βρέφους στην Άρτα

«Στις 2.55, το μεσημέρι, προσήλθαν στα επείγοντα δύο γονείς με βρέφος 5,5 μηνών, νεκρό, το οποίο ξεχάστηκε στο αυτοκίνητο από τον πατέρα. Το προσωπικό έδωσε και την ψυχή του να το επαναφέρει. Παρότι ήταν στην αλλαγή βάρδιας, παρέμειναν στο νοσοκομείο οι πρωινοί συνάδελφοι. Μαζί με τους απογευματινούς, όλοι μαζί οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο έκαναν τα πάντα να το επαναφέρουν. Πέραν του πρωτοκόλλου. Δεν τα κατάφεραν.

Δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό τέλος του βρέφους. Βρίσκεται νεκρό στο νοσοκομείο.

Οι γονείς σε σοκ νοσηλεύονται σε ξεχωριστούς, ασφαλείς θαλάμους. Πολλοί συγγενείς βρίσκονται στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ. Κρίμα που δεν προλάβαμε».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-csi9rbcj12uh)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ