Ελλαδα

Δύο τραυματίες από νέα περιστατικά οπαδικής βίας σε Πέραμα και Κόρινθο

Πώς έγιναν οι συμπλοκές

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της αστυνομίας
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Οπαδική βία - Περιστατικά σε Πέραμα και Κόρινθο: Δύο τραυματίες - Οι κινήσεις τους

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι συμπλοκές μεταξύ οπαδών ομάδων. Επίθεση δέχονται ακόμη και μεμονωμένα άτομα, επειδή φορούν μπλούζα άλλης ομάδας από αυτή που οι δράστες υποστηρίζουν.  

Χθες Τετάρτη (4.5), σημειώθηκαν δύο σοβαρά περιστατικά σε Πέραμα και Κόρινθο από οπαδούς. Μάλιστα, στην περίπτωση του Περάματος, δέκα οπαδοί του Ολυμπιακού, όπως καταγγέλθηκε, επιτέθηκαν σε έναν 38χρονο επειδή φορούσε μπλούζα της ομάδας ράγκμπι της ΑΕΚ. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Ελπίδος 14. Οι δράστες κατέβηκαν από ένα όχημα και δύο μοτοσικλέτες. Ο 38χρονος περπατούσε μόνος του. Όπως δήλωσε στους αστυνομικούς, τον ρώτησαν που είναι το πανό της ομάδας του και όταν εκείνος απάντησε πως δεν ξέρει για τι πράγμα τον ρωτούν, οι δράστες του επιτέθηκαν. Τον χτύπησαν με γροθιές και κλοτσιές με αποτέλεσμα το θύμα να μεταφερθεί στο Θριάσιο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Η κατάσταση της υγείας του ήταν καλή και αποφασίστηκε να πάρει εξιτήριο λίγη ώρα αργότερα.

Αργά το βράδυ όμως, σε παράδρομο της Εθνικής οδού Αθηνών Πατρών, στο ύψος της Κορίνθου, σε ένα πάρκινγκ προσωρινής στάθμευσης, έτυχε να σταματήσουν σχεδόν ταυτόχρονα δύο οχήματα στα οποία μετέφεραν οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟ. Όπως καταγγέλθηκε, τα αίματα «άναψαν» μέσα σε ελάχιστα λεπτά και οι νεαροί που επέστρεφαν στα σπίτια τους μετά τους αγώνες που είχαν παρακολουθήσει, ήρθαν στα χέρια. Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ένας νεαρός ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου και νοσηλεύεται έως και αυτή την ώρα, ενώ οι δράστες, επιβιβάστηκαν στο όχημα τους και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Τα θύματα, έδωσαν κατάθεση στους αστυνομικούς, δίνοντας χαρακτηριστικά του οχήματος των δραστών, το οποίο εντοπίστηκε κατά την προσπάθεια τους να διασχίσουν τη γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου.
Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν στην Κόρινθο και αυτή την ώρα οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-csdceuzp3thd)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ