Ελλαδα

Μποτιλιάρισμα και προβλήματα σε κεντρικούς δρόμους αυτήν την ώρα στην Αττική

Αναλυτικά που εντοπίζονται δυσκολίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ουρές οχημάτων σε δρόμο της Αθήνας
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Κίνηση τώρα στους δρόμους της Αθήνας: Μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις το πρωί της Πέμπτης 27 Απριλίου 2023

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Χαμηλές ταχύτητες και από την Αττική οδό έως την Κάτω Κηφισιά. Επίσης, στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής οδού μέχρι την Πέτρου Ράλλη.

Αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Χαϊδάρι προς Διυλιστήρια Ασπροπύργου. Δύσκολη η Λεωφόρος Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Προβλήματα στην κίνηση στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος της Λεωφόρου Αλίμου και από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού έως την πλατεία Ιπποδαμείας.

Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από το ύψος του Αγίου Σώστη μέχρι και τη Διάκου.

Μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας στην άνοδο από την Κατεχάκη έως τα σίδερα Χαλανδρίου και στην κάθοδο από το Δαχτυλίδι της Αττικής οδού μέχρι και την Αγία Βαρβάρα.

Δύσκολη η Αττική οδός από ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι και τον κόμβο της Λεωφόρου Πεντέλης. Δύσκολη και η Λεωφόρος Βεΐκου προς τη Λ.Γαλατσίου και τη Λ.Γαλατσίου έως τη Λ.Βεΐκου.

Καθυστερήσεις στη Βάρης - Κορωπίου από τη Βάρη έως το Κίτσι.

Μποτιλιάρισμα και προβλήματα σε κεντρικούς δρόμους αυτήν την ώρα στην Αττική

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ