Ελλαδα

Οι δρόμοι με αυξημένη κίνηση αυτήν την ώρα στην Αθήνα

Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση τώρα στους δρόμους της Αθήνας
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI

Κίνηση τώρα στους δρόμους της Αθήνας: Μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις το πρωί της Τετάρτης (26.4)

Αυξημένη κίνηση στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ έως τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως, στην κάθοδο από το ύψος της Αττικής οδού μέχρι την Πέτρου Ράλλη.

Δυσκολίες στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Διυλιστήρια. Επίσης, και η Λ. Σχιστού  προς τον Σκαραμαγκά.
Προβλήματα επίσης στη μικρή Σχιστού από τον Κορυδαλλό προς την Ιερά οδό 
Πολύ αυξημένη η κίνηση στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος της Λεωφόρου Αλίμου και από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού έως την πλατεία Ιπποδαμείας.
Καθυστερήσεις παρατηρούνται στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα, στην Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη και στην άνοδο της Λ.Συγγρού από τον Άγιο Σώστη μέχρι την Διάκου.
Μποτιλιάρισμα στους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία Αγίων Αναργύρων (Κύπρου, Λεωφόρος Φυλής, Λεωφόρος Δημοκρατίας) αλλά και στη Λεωφόρο Φυλής στα δύο ρεύματα μεταξύ του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης και του Ζεφυρίου.
Χαμηλές ταχύτητες στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών μέχρι και την έξοδο της Λεωφόρου Πεντέλης. Μποτιλιάρισμα στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας. Στην κάθοδο στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από το ύψος του ΟΑΚΑ μέχρι την Αγία Βαρβάρα. Στην άνοδο από την Κατεχάκη μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου.
Κλειστή παραμένει η Καραγιώργη Σερβίας από το Σύνταγμα μέχρι και την Αιόλου λόγω εργασιών στο εγκαταλειμμένο κτίριο που είχε πιάσει πυρκαγιά προχθές στο ύψος της Αγίας Ειρήνης.
kinisi_26_4

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ