Ελλαδα

Μυκονος: Συνελήφθη αστυνομικός που ενημέρωνε εργολάβο για πολεοδομικούς ελέγχους

Ερευνα για χρηματισμό

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικός - Μύκονος
ΑΡΧΕΙΟ © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Μυκονος: Στον εισαγγελέα αστυνομικός που ενημέρωνε εργολάβο για επικείμενους πολεοδομικούς ελέγχους

Στον εισαγγελέα της Σύρου αναμένεται να μεταφερθεί ο νεαρός αστυνομικός ο οποίος συνελήφθη από συναδέλφους του, επειδή φέρεται να ενημέρωνε αλλοδαπό εργολάβο οικοδομών για επικείμενους ελέγχους στη Μύκονο, με το αζημίωτο.

Ο αστυνομικός που είναι αποσπασμένος από την Βόρεια Ελλάδα στο νησί των ανέμων, συνελήφθη έπειτα από την καταγγελία που έγινε στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων. Σε έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στο σπίτι του, εντοπίστηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, σχεδόν 30.000 ευρώ, τα οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός δικαιολόγησε ως κέρδη από την πώληση ναργιλέδων.

Πρόκειται για μια δεύτερη δουλειά που κάνει, όπως υποστήριξε, με συγγενικό του πρόσωπο.

Ωστόσο, από τις έρευνες των αστυνομικών φαίνεται πως από τον Μάρτιο είχε επικοινωνία με Αλβανό εργολάβο οικοδομών τον οποίο φέρεται να ενημέρωνε για επικείμενους πολεοδομικούς ελέγχους.

Οι αστυνομικοί της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων έχουν κάνει αίτημα άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να διαπιστώσουν τα λεγόμενα του συναδέλφου τους, αλλά και για να δουν εάν εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις ενημέρωσης για ελέγχους, με το αζημίωτο φυσικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ