Ελλαδα

Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση στον 44χρονο που παρέσυρε διανομέα στην Κρήτη

Πληροφορίες ότι οι δύο άνδρες είχαν προσωπικές διαφορές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο μηχανής με φορτηγάκι στην Κρήτη
© flashnews.gr

Κρήτη - Τροχαίο ανάμεσα σε μηχανή και φορτηγάκι: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση στον 44χρονο - Εκτός κινδύνου ο 56χρονος

Στον ανακριτή αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα (21.4) ο 44χρονος που παρέσυρε με το όχημά του 56χρονο διανομέα στην Κρήτη. Σε βάρος του κατηγορούμενου έχει ασκηθεί δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, ενώ πληροφορίες από τοπικά μέσα αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες είχαν προσωπικές διαφορές. 

Σε βίντεο - ντοκουμέντο έχουν καταγραφεί τα δευτερόλεπτα της σύγκρουσης ανάμεσα στο φορτηγάκι και στη μηχανή. Όπως φαίνεται και στο βίντεο το φορτηγάκι πέφτει πάνω στο δίκυκλο που οδηγούσε ο 56χρονος διανομέας χωρίς να κόψει ταχύτητα και στη συνέχεια τρέπεται σε φυγή. Μετά τη σύγκρουση, ένα αγροτικό αυτοκίνητο που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος σταματάει λίγο πιο κάτω και ο συνεπιβάτης του οχήματος τρέχει να βοηθήσει τον τραυματισμένο οδηγό. Την ίδια στιγμή ο οδηγός του αγροτικού καταδιώκει τον 46χρονο που προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο. Μαζί με το αγροτικό αυτοκίνητο στην καταδίωξη συμμετέχει και ένα δίκυκλο.

Ο 46χρονος οδηγός του μίνι βαν αναμένεται σήμερα (21.4) να απολογηθεί για τις πράξεις του. Ο 46χρονος συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, καθώς μεταξύ του κατηγορουμένου και του διανομέα υπήρχε προσωπική διαφορά.

Ο 56χρονος διανομέας υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, βρίσκεται εκτός κινδύνου.  

Καρέ - καρέ το τροχαίο με τον διανομένα στα Χανιά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ