Ελλαδα

Στον Εισαγγελέα σήμερα ο 60χρονος Πολωνός που σκότωσε με κουζινομάχαιρο ομοεθνή του

Το χρονικό της υπόθεσης

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της Αστυνομίαςερ μάρκετ
(φωτογραφία αρχείου) © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Έγκλημα στους Αμπελόκηπους: Στον Εισαγγελέα σήμερα ο 60χρονος Πολωνός που σκότωσε με κουζινομάχαιρο ομοεθνή του - Το χρονικό της υπόθεσης

Στις έντεκα το πρωί αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα Αθηνών ο 60χρονος Πολωνός υπήκοος ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε έναν ομοεθνή του για προσωπικές διαφορές μέσα στο σπίτι του στους Αμπελόκηπους.

Το έγκλημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα. Ο δράστης, είχε καλέσει στο σπίτι του τον 45χρονο φίλο του και μια κοπέλα, επίσης πολωνικής καταγωγής για να γιορτάσουν.

Αφού κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ξαφνικά, για προσωπικούς λόγους άρχισαν να λογοφέρνουν. Η παρουσία μιας φίλης των δύο ανδρών, δεν τους απέτρεψε και ο έλεγχος χάθηκε σύμφωνα με τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο έπειτα από κλήσεις γειτόνων του 60χρονου.

Το θύμα δέχθηκε τουλάχιστον μια μαχαιριά από κουζινομάχαιρο και κατάφερνε να συρθεί μέχρι την εξώπορτα του σπιτιού του 60χρονου, όπου εκεί κατέληξε.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν τον 60χρονο να κρατάει το μαχαίρι. Ο 60χρονος, βρισκόταν εκτός ελέγχου λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ και συνελήφθη χωρίς ο ίδιος να μπορεί να πει το παραμικρό.

Στην οδό Βερναρδάκη στους Αμπελόκηπους έφτασε κλιμάκιο της σήμανσης το οποίο συγκέντρωσε αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η νεκροτομή στη σορό του 45χρονου θύματος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ