Ελλαδα

Σοβαρός τραυματισμός 8χρονου από κροτίδα στην Πύλο

Έσκασε στα χέρια του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χεράκι παιδιού σε ξύλινο φράκτη
© Unsplash

Πύλος: Σοβαρός τραυματισμός 8χρονου από κροτίδα - Από την Καλαμάτα στο Νοσοκομείο Παίδων

Σοβαρά στο χέρι τραυματίστηκε από κροτίδα σήμερα, Κυριακή του Πάσχα (16.4) ένας 8χρονος στην Πύλο

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, ο 8χρονος βρέθηκε με έναν φίλο του έξω από τον ναό της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας, όπου βρήκαν μία κροτίδα, η οποία φαινόταν να μην έχει σκάσει.

Προσπάθησε να την ανάψει, αλλά αυτή έσκασε στο χέρι του τραυματίζοντας τον σοβαρά στον αντίχειρά. Αρχικά, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πύλου και από εκεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Από εκεί κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε Νοσοκομείο της Αθήνας και έτσι με μέριμνα της οικογένειάς του διακομίστηκε σε Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Τραυματισμοί παιδιών από τα βεγγαλικά την Ανάσταση

Τρία παιδιά από τη Σύμη, τη Ρόδο και το Αγκίστρια τραυματίστηκαν το βράδυ της Ανάστασης από βεγγαλικά και κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο Νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία» διακομίστηκε λίγο μετά την Ανάσταση ένα αγόρι 14 ετών από το Αγκίστρι, το οποίο φέρει πολλαπλά εγκαύματα από κροτίδα και ακρωτηριασμό δακτύλων του αριστερού άνω άκρου και τραυματισμό του δεξιού άνω άκρου. Ο 14χρονος χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται. Το χειρουργείο πήγε καλά και το παιδί είναι κατά τα άλλα καλά στην υγεία του.

Στο Νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία» μεταφέρθηκε επίσης τα ξημερώματα μετά από αεροδιακομιδή και ένα 13χρονο αγόρι από τη Σύμη, το οποίο υπέστη μερικό ακρωτηριασμό δαχτύλων στο δεξί χέρι και τραύμα στο πρόσωπο εξαιτίας κροτίδας.

Επίσης, με εγκαύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου χθες το βράδυ ένα 7χρονο κορίτσι, που τραυματίστηκε από βεγγαλικό στο χωριό Μαλώνα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cry6s1ghddch)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ