- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
H Eύα Καϊλή θα ζητήσει «σύντομα» άρση του κατ' οίκον περιορισμού και αφαίρεση του ειδικού βραχιολιού
Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της
Εύα Καϊλή - Qatargate: Θα ζητήσει «σύντομα» άρση του κατ' οίκον περιορισμού αλλά και να της αφαιρεθεί το «βραχιολάκι»
Άρση του κατ' οίκον περιορισμού και αφαίρεση του ειδικού βραχιολιού παρακολούθησης που της τοποθετήθηκε χθες, μετά την αποφυλάκισή της, θα ζητήσει σύντομα η Εύα Καϊλή. Στη δήλωση αυτή προχώρησε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε ότι η Εύα Καϊλή ζει σε μια μικρή μεζονέτα 90 τετραγωνικών μέτρων και όχι τεράστιο ακίνητο όπως είχε γραφτεί.
«Μεγάλη αγωνία της Εύας Καϊλή είναι τώρα να επιστρέψει αθώα στην πατρίδα της, να ξέρουν οι ψηφοφόροι της ότι δεν τους πρόδωσε και να επανέλθει στον πολιτικό στίβο», είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Όπως τόνισε, τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται αποδομούνται μέρα με τη μέρα, με βασικότερο στοιχείο ότι δεν βρέθηκαν δαχτυλικά της αποτυπώματα στις δεσμίδες χρημάτων που βρέθηκαν σπίτι της.
«Η Εύα Καϊλή έχει τεράστια αποθέματα δύναμης από το γεγονός ότι είναι αθώα. Θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για να το αποδείξει», είπε.
Εύα Καϊλή: Οι επόμενες κινήσεις
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις της πελάτισσάς του από εδώ και στο εξής. «Σύντομα θα ζητήσουμε να αρθεί ο κατ’ οίκον περιορισμός και να βγει το βραχιολάκι, καθώς δεν είναι ύποπτη φυγής ή άλλων αδικημάτων. Επίσης θα ζητήσει να ασκεί τα πολιτικά της καθήκοντα και δικαιώματα στο Ευρωκοινοβουλιο, να συμμετέχει στις συνεδριάσεις και να ψηφίζει κατά συνείδηση», είπε ο κ. Δημητρακόπουλος.
Η ίδια η Εύα Καϊλή έστειλε μήνυμα μέσω του δικηγόρου της στην εκπομπή σχετικά με δημοσιεύματα για επαφές με άλλα κόμματα.
«Μύθοι, ψέματα και προσβλητικά αυτά που γράφονται ότι μιλούσα με κάποιο άλλο κόμμα, εγώ ήμουν ταγμένη στον χώρο μου», θέλησε να μεταφέρει η 44χρονη πολιτικός.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Τι να κάνετε σε περίπτωση που σας καλέσουν
Ισχυρή σύσταση προς τους πολίτες για τήρηση των μέτρων πυροπροστασίας
Με δυσκολία η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Πού και πώς κάνετε την αίτηση
Τα πρώτα αρθρωτά οχήματα 18 μέτρων στην Ελλάδα ενισχύουν τον στόλο του ΟΑΣΘ - Πότε κυκλοφορούν στους δρόμους
Οι Αρχές εφιστούν την προσοχή - Καμία ενέργεια στην ύπαιθρο που μπορεί να προκαλέσει φωτιά
Ξέφυγε ο καβγάς για τα βοσκοτόπια στα Χανιά
Είχε σκηνοθετήσει ληστεία
Μετέφερε μετανάστες από τον Έβρο στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια σε χώρες της ΕΕ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πλήθος ηθοποιών και πολιτικών στο τελευταίο αντίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτική πρόγνωση για θερμοκρασία, ανέμους και τις περιοχές που θα επηρεαστούν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.