Ελλαδα

Επεισόδιο με πυροβολισμούς στα Άνω Λιόσια - Εμβόλισαν περιπολικό

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της αστυνομίας
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Άνω Λιόσια: Περιστατικό με πυροβολισμούς και εμβολισμό περιπολικού - Πώς έγινε το επεισόδιο

Σε προσωπικές διαφορές αποδίδουν οι αστυνομικοί την ένοπλη συμπλοκή που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (13.04) στα Λιόσια.

Μάλιστα, ένα εκ των δύο οχημάτων που συμμετείχε στη συμπλοκή, στην προσπάθεια να διαφύγει από το σημείο εμβόλισε περιπολικό, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Η αρχή της συμπλοκής σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Φυλής και Βλαστού στα Άνω Λιόσια. Όπως προκύπτει από τις έως τώρα μαρτυρίες, ένας άνδρας που επέβαινε σε ΙΧ αυτοκίνητο άνοιξε πυρ εναντίον άλλου οχήματος στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.

Τα θύματα της επίθεσης προσπάθησαν να διαφύγουν από το σημείο. Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό άρχισαν τις έρευνες και εντόπισαν την καταδίωξη των οχημάτων.

Το όχημα με τους δύο επιβάτες, στους οποίους είχε στήσει καρτέρι ο δράστης, εμβόλισαν ένα περιπολικό προκειμένου να εξαφανιστούν.

Οι επιβάτες και των δύο οχημάτων διέφυγαν, ενώ εντοπίστηκε το όχημα των θυμάτων στο οποίο βρέθηκαν δύο καρφωμένες βαλβίδες.

Στον τόπο της συμπλοκής, οι αστυνομικοί εντόπισαν τρεις κάλυκες των 22 χιλ., ενός όπλου δηλαδή με μικρό διαμέτρημα.

Το όχημα που εγκατέλειψαν τα θύματα της ενέδρας μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού, ενώ έρευνες γίνονται για τον εντοπισμό των τριών ανδρών που συμμετείχαν στην συμπλοκή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ