Ελλαδα

Με πληρότητα κοντά στο 100% σαλπάρουν τα πλοία από το λιμάνι του Πειραιά

Ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εκδρομείς του Πάσχα πάνω στον καταπέλτη πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά
(φωτογραφία αρχείου) © ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑΡΕΚΙΑΝ/ EUROKINISSI

Πάσχα 2023 - Έξοδος εκδρομέων: Οι πληρότητες σε ξενοδοχεία και πλοία - Η κατάσταση στο λιμάνι του Πειραιά

Κοντά στο 100% φτάνει η πληρότητα στα πλοία που είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσουν από το λιμάνι του Πειραιά από σήμερα Μ. Δευτέρα για τις διακοπές του Πάσχα. Την ίδια ώρα, η πληρότητα των ανοικτών ξενοδοχείων των περισσότερων προορισμών της χώρας θα κινηθεί την περίοδο του Πάσχα από 70% έως 90%, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα αγγίξουν και το 100%.

Όπως αναφέρει το MEGA, σύμφωνα με τις κρατήσεις, αυτή η έξοδος θα είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών, καθώς αναμένεται να φτάσει και σε κάποιες περιπτώσεις να ξεπεράσει τα ποσοστά πριν από την πανδημία του κορωνοϊού. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crsqtoxl95ex)

Μόνο από το λιμάνι των Πειραιά, Λαυρίου και της Ραφήνας αναμένεται να αναχωρήσουν περισσότεροι από 250.000 επιβάτες για το Πάσχα και τα δρομολόγια θα πυκνώνουν όσο περνούν οι μέρες με αποκορύφωμα τη Μεγάλη Παρασκευή που αναμένεται να φύγουν και οι περισσότεροι. Μόνο χθες Κυριακή οι επιβάτες των πλοίων από τα λιμάνια των Πειραιά, Λαυρίου και της Ραφήνας ήταν περισσότεροι από 15.000.

Για την έξοδο των εκδρομέων για το Πάσχα θα είναι αυξημένα και τα μέτρα ασφαλείας της τροχαίας. Μόνο για την Αττική έχουν επιστρατευθεί 23.000 αστυνομικοί και έχουν προγραμματίσει να κάνουν 12.000 περιπολίες. Θα υπάρχει αυξημένη αστυνομική παρουσία σε: Εθνικές οδούς, Λιμάνια, ΚΤΕΛ, Αεροδρόμια. Περιπολίες σε: Εμπορικούς δρόμους, Καταστήματα, Εκκλησίες. 24ωρα μπλόκα τροχαίας και Αλκοτέστ, Όριο ταχύτητας, Ζώνες ασφαλείας, Κράνη. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crssljqb1nap)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ