- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σαμαράς: Αποζημίωση στους πληγέντες από τις πλημμύρες
Από Δευτέρα -έδωσε εντολή στο υπ. Οικονομικών
Ο Αντώνης Σαμαράς πήγε το βράδυ της Παρασκευής στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας, για τη σύσκεψη μετά από τις καταστροφές που προκάλεσε στην Αττική η σφοδρή κακοκαιρία. Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι έχει δώσει εντολή στο υπουργείο Οικονιμικών για άμεση αποδέσμευση των χρημάτων που είναι αναγκαία για κάθε δήμο που επλήγη από τις πλημμύρες.
Παράλληλα είπε ότι «Το πρωί του Σαββάτου θα ξεκινήσει μια αναλυτική καταγραφή ζημιών, η οποία και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα» και πρόσθεσε «Τη Δευτέρα έχει δοθεί εντολή στο υπουργείο Οικονομικών να αποδεσμεύσει αμέσως τα χρήματα που είναι αναγκαία για κάθε πληγέντα δήμο. Κι επομένως, θα αποζημιωθούν εκείνοι οι οποίοι έχουν υποστεί αυτές τις καταστροφές όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».
Επίσης τόνισε ότι περιμένει την εισήγηση των υπηρεσιών για παρεμβάσεις στα αντιπλημμυρικά έργα στις περιοχές «όπου μια ζωή βλέπουμε να δημιουργείται το ίδιο πρόβλημα. Λόγου χάρη στα σύνορα Περιστερίου και Ιλίου, στην περιοχή Ρουπάκι ή στη Θηβών, στα όρια της Κοκκινιάς ή στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Μενίδι».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ΕΛΥΡΟΣ και το Iosif K. ενεπλάκησαν σε ατύχημα
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί
Πότε θα δουν τις αλλαγές οι πολίτες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού θα δείτε τα αποτελέσματα
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το χρονικό της υπόθεσης
Ήταν γιος του αρχιτέκτονα Κώστα Σταμάτη και της ηθοποιού Μπέτυς Αρβανίτη
Όσα κατέγραψαν οι θερμικές κάμερες στο λεκανοπέδιο της Αττικής
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ωστε να συγκρατεί το νερό και να το διοχετεύει για άρδευση αγροτικών εκτάσεων
Αναλυτικά ποιες περιοχές απειλούνται
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σύντομη αλλά σφοδρή η κακοκαιρία, έπεσαν δέντρα, πλημμύρισαν δρόμοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.