Ελλαδα

Τι κατέθεσε ο αστυνομικός για τους πυροβολισμούς στην ΑΣΟΕΕ

Ισχυρίζεται πως φοβήθηκε για τη σωματική του ακεραιότητα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τι κατέθεσε ο αστυνομικός για τους πυροβολισμούς στην ΑΣΟΕΕ

ΑΣΟΕΕ: Τι κατέθεσε ο αστυνομικός για τους πυροβολισμούς - Ισχυρίζεται πως φοβήθηκε για τη σωματική του ακεραιότητα

Για το περιστατικό έξω από την ΑΣΟΕΕ μίλησε ο αστυνομικός που πυροβόλησε στον αέρα εξηγώντας τι συνέβη. Ειδικότερα, ισχυρίστηκε, σύμφωνα με το Mega, πως δεν αντιλήφθηκε την εντολή που είχε δοθεί νωρίτερα από το κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε να μην περάσει κανένα όχημα από το σημείο που είχαν συγκεντρωθεί άτομα, στην Πατησίων.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, θεώρησε πως η εντολή αφορούσε μόνο το ρεύμα του δρόμου έξω από την είσοδο του Οικονομικού Πανεπιστημίου και όχι το αντίθετο ρεύμα.

Τόνισε πως φοβήθηκε ότι θα κινδυνεύσει η σωματική του ακεραιότητα και για τον λόγο αυτό αναγκάστηκε να κάνει χρήση του υπηρεσιακού του όπλου. Πρόσθεσε ακόμα πως επιχείρησε να κάνει ελιγμούς με το περιπολικό, ωστόσο βρίσκονταν αρκετά αυτοκίνητα γύρω τους και ήταν αδύνατον.

Προσπάθησε, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, να κάνει ελιγμούς με το περιπολικό, ωστόσο βρίσκονταν αρκετά αυτοκίνητα γύρω τους και ήταν αδύνατον.

Τέλος, κατέληξε πως οι άλλοι δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν στο περιπολικό φοβήθηκαν για τη ζωή τους και για τον λόγο αυτό εγκατέλειψαν το όχημα. «Πρέπει να βγούμε από το περιπολικό γιατί θα μας σκοτώσουν» φέρεται να είπαν.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crozgg9i3rep)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ