Ελλαδα

Μεγάλο μποτιλιάρισμα αυτήν την ώρα στον Κηφισό

Αυξημένη κίνηση λόγω της στάσης εργασίας λεωφορείων και τρόλεϊ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση στους δρόμους: Προβλήματα σε κεντρικούς οδικούς άξονες - Ποιοι δρόμοι θα σας ταλαιπωρήσουν - Δείτε στον χάρτη πώς κινούνται τα οχήματα.
Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας αυτή την ώρα © Eurokinissi

Κίνηση τώρα στους δρόμους της Αθήνας: Οι περιοχές με μποτιλιάρισμα το πρωί της Τετάρτης (5.4) και οι στάσεις εργασίας λεωφορείων και τρόλεϊ

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Ιερά οδό έως τη Νέα Φιλαδέλφεια. Μεγαλύτερο στην κάθοδο από την Κάτω Κηφισιά οδό έως τα ΚΤΕΛ.

Αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Χαϊδάρι έως τα Διυλιστήρια και στην έξοδο της Λεωφόρου Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Μποτιλιάρισμα στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Παλατάκι έως τη Θηβών. Πολύ αυξημένη η κίνηση στη Λεωφόρο Φυλής και στα δύο ρεύματα στο ύψος της Πλατείας Αγίων Αναργύρων και του Ζεφυρίου.

Μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα της Λιοσίων της Λεωφόρο Βεΐκου προς τη Λεωφόρο Γαλατσίου. Πολύ αυξημένη η κίνηση στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου, του ΟΑΚΑ και από τον Φάρο Ψυχικού έως τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Δύσκολη και η άνοδος στο ύψος του Νέου Ψυχικού. Αυξημένη κίνηση ανά τμήματα στην κάθοδο της Μεσογείων, της Θηβών στο ύψος του Περιστερίου, στην Κατεχάκη, την άνοδο της Συγγρού και την Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη.

Μποτιλιάρισμα και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά και στην Παραλιακή από το ΣΕΦ έως την Πλατεία Ιπποδαμείας.

Μεγάλο μποτιλιάρισμα αυτήν την ώρα στον Κηφισό

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ