- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νεκρός 50χρονος που «χτυπήθηκε» από το ρεύμα ενώ έκανε εργασίες στο σπίτι του στη Στυλίδα
Δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν οι διασώστες
Στυλίδα: Νεκρός 50χρονος μετά από ηλεκτροπληξία - Οι εργασίες στο σπίτι και ο τραγικός θάνατος
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 50χρονος άνδρας στη Στυλίδα, όταν «χτυπήθηκε» από το ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ έκανε εργασίες στο σπίτι του.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το τραγικό περιστατικό καταγράφηκε στις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου (1.4) στη Στυλίδα, όταν ο 50χρονος έκανε κάποιες εργασίες στο σπίτι του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος πήγε να χρησιμοποιήσει μια πολύ παλιά μπαλαντέζα που είχε στην αποθήκη, με αποτέλεσμα να πάθει ηλεκτροπληξία.
Οι γείτονες του 50χρονου ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου όταν έφτασαν στο σημείο κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρουν τον άνδρα που είχε χάσεις τις αισθήσεις του, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν. Ο 50χρονος διακομίστηκε στο ΚΥ της περιοχής όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι αστυνομικοί του ΑΤ Στυλίδας διενεργούν προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες.
Ο 50χρονος εργαζόταν στο Δήμο Στυλίδας ως υδρονομέας στους ελαιώνες και ήταν και αγρότης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.