Ελλαδα

Νέα κήρυξη τρίωρων στάσεων εργασίας από τη ΔΟΕ κατά της αξιολόγησης

Από την ερχόμενη Δευτέρα 3 Απριλίου, μέχρι και την Παρασκευή 28 Απριλίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα
© ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Εκπαιδευτικοί: Νέα κήρυξη τρίωρων στάσεων εργασίας από τη ΔΟΕ κατά της αξιολόγησης - Από την ερχόμενη Δευτέρα 3 Απριλίου, μέχρι και την Παρασκευή 28 Απριλίου

Στο πλαισιο της προσπάθειας αποτροπής της υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος κήρυξε νέες τρίωρες στάσεις εργασίας από την ερχόμενη Δευτέρα 3 Απριλίου, μέχρι και την Παρασκευή 28 Απριλιου.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, οι στάσεις εργασίας εχουν κηρυχθεί για το 1ο ή 2ο 3ωρο του προγράμματος των σχολικών μονάδων όπως επίσης και επιπλέον στάση εργασίας που καλύπτει το ολοήμερο και διευρυμένου ωραρίου (14:00 - 17:30).

«Η μεγαλειώδης συμμετοχή του κλάδου στην πανεκπαιδευτική απεργία και τις κινητοποιήσεις της 15ης Φεβρουαρίου 2023, σηματοδοτεί την αποφασιστική συνέχιση του αγώνα για την υπεράσπιση του Δημόσιου σχολείου και της Δημόσιας Παιδείας, ενάντια στους νόμους της εμπορευματοποίησης, της χειραγώγησης, της κατηγοριοποίησης και του αποκλεισμού.

Από άκρη σε άκρη σε όλη τη χώρα το σχολείο του επιθεωρητισμού έκλεισε, για να μείνει ανοιχτό το κοινωνικό αγαθό της γνώσης των μαθητών μας, η παιδαγωγική μας υπόσταση, η εργασία μας και η δημοκρατική λειτουργία των σχολείων.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, οργανώνουμε τα επόμενα βήματα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΔΟΕ μετά τη Γενική Απεργία της 15ης Φεβρουαρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ