Ελλαδα

Πέντε συλλήψεις μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Ηλεία

Εντοπίστηκαν όπλα σε ενοικιαζόμενα δωμάτια

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.
(φωτογραφία αρχείου) © ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Ηλεία: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. με πέντε συλλήψεις - Όπλα σε ενοικιαζόμενα δωμάτια - Τα σχέδια για χτύπημα σε δημόσια επιχείρηση

Πιστόλια και σφαίρες εντόπισαν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια σε δύο περιοχές της Ηλείας αστυνομικοί της ΕΚΑΜ και της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης, οι οποίοι μάλιστα προχώρησαν και σε πέντε συλλήψεις υπόπτων.

Πρόκειται για όπλα που φέρονται να ανήκουν σε ομάδα κακοποιών, που ερευνώνται για υποθέσεις ληστρικών επιθέσεων, με τελευταία πριν λίγες ημέρες σε κοσμηματοπωλείο στη Γαστούνη. Οι έφοδοι των αστυνομικών έγιναν σε δύο ενοικιαζόμενα σπίτια στα Δουνέικα και στα Καβάσιλα Ηλείας, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν μεγάλο αριθμό σφαιρών αλλά και όπλα, τα οποία μεταφέρονται αυτή την ώρα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας. Εκεί, θα ελεγχθούν προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί σε έκνομες ενέργειες.

Πέρα από τον οπλισμό και ένα όχημα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν πέντε άνδρες που σχεδίαζαν να χτυπήσουν δημόσια επιχείρηση στον Πύργο Ηλείας. Οι συλληφθέντες δεν πρόλαβαν να προβάλλουν αντίσταση και αυτή την ώρα κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, όπου εξετάζονται.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα, αναζητούν στοιχεία που να ταυτοποιούν τους δράστες, Έλληνες και αλλοδαπούς, με συγκεκριμένες ληστείες που έγιναν τον τελευταίο καιρό στην περιοχή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ