Ελλαδα

Καιρός: Το βίντεο από τη χιονοκαταιγίδα στην Πάρνηθα

Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ώρες στην Αττική

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάρνηθα (Κεντρική) - Χιονοκαταιγίδα (ένθετη)
Πάρνηθα (Κεντρική) - Χιονοκαταιγίδα (ένθετη) © βικιπαίδεια | Forecast Weather Greece Facebook

Χιονοκαταιγίδα στην Πάρνηθα - Βίντεο - Ο καιρός τις επόμενες ώρες

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο από τη χιονοκαταιγίδα στην Πάρνηθα, η οποία ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης (28/3).

Την ίδια στιγμή βροχές σημειώνονται κατά τόπους σε περιοχές της Αττικής.

Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού του meteo, η κακοκαιρία επηρεάζει κυρίως τη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο, τα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο μέχρι το βράδυ της Τρίτης.

Πιο αναλυτικά, οι βροχοπτώσεις που το πρωί της Τρίτης 28/03 εκδηλώνονται στη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο σταδιακά θα εξασθενήσουν και από το μεσημέρι έως τις πρώτες βραδινές ώρες αναμένονται βροχές και καταιγίδες, που σε κάποιες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στη Νοτιοανατολική Θεσσαλία, στην  Ανατολική Στερεά και στο Αιγαίο. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα ενώ ασθενείς βροχές θα σημειωθούν και στη Κρήτη.

Στις περιοχές όπου αναμένονται βροχές, καταιγίδες, ενδεχομένως χαλαζοπτώσεις καθώς και χιονοπτώσεις στα ορεινά περιλαμβάνεται και ο νομός Αττικής και κυρίως τα δυτικά, βόρεια και ανατολικά τμήματα.

⚡️❄️Χιονοκαταιγίδα στην Πάρνηθα⚡️(χιονοχάλαζο)❄️

Posted by Forecast Weather Greece on Tuesday, March 28, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ