Ελλαδα

Υπό κράτηση και ο παππούς του 14χρονου που πυροβόλησε την αδερφή του στην Αμαλιάδα

Στο χειρουργείο το κοριτσάκι με τραύμα στο μοιριαίο οστό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Αμαλιάδα: Υπό κράτηση ο παππούς του 14χρονου που πυροβόλησε με καραμπίνα την 10χρονη αδερφή του

Υπό κράτηση βρίσκεται και ο παππούς του 14χρονου που τραυμάτισε με καραμπίνα τη 10χρονη αδερφή του στην Αμαλιάδα.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο χειρουργείο του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων της Πάτρας προκειμένου να αντιμετωπιστεί διαμπερές τραύμα στο μοιριαίο οστό. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν αντιμετωπίζει άλλα σοβαρά τραύματα και δεν κρίνεται προς το παρόν απαραίτητη η μεταφορά της σε άλλο Νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως στο Καραμανδάνειο βρίσκονται από την πρώτη στιγμή και οι γονείς του κοριτσιού, ενώ η μεταφορά της εκεί από το νοσοκομείο Αμαλιάδας ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 11 το πρωί.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το κορίτσι, έπαιζε στο σπίτι του παππού μαζί με τον αδελφό της, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Αμαλιάδας σήμερα το πρωί. Ο αδελφός της, βρήκε την κυνηγετική καραμπίνα του παππού και πάνω στο παιχνίδι την έστρεψε προς την αδερφή του και πάτησε τη σκανδάλη. Δεν γνώριζε ότι μέσα στη θαλάμη, υπήρχε φυσίγγι. Ο εκκωφαντικός θόρυβος πάγωσε τον μικρό και τον παππού του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και λόγω της σοβαρότητας του τραύματος, το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πάτρας όπου και δίνει μάχη αφού τα τραύματα, ειδικά στον μηρό είναι σοβαρά. Ο παππούς και ο αδερφός της 10χρονης κρατούνται από τους αστυνομικούς και την τύχη τους θα αναλάβει ο εισαγγελέας Πύργου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ