Ελλαδα

Στη φυλακή ο 62χρονος που κλειδώθηκε με τα παιδιά του σε αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου

Τι υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 62χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του
© thestival.gr

Θεσσαλονίκη: Προφυλάκιση του 62χρονου μετά την απολογία του - Είχε κλειδωθεί με τα παιδιά του στο αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 62χρονος απόστρατος της Αεροπορίας που κλειδώθηκε με τα 2,5 ετών παιδιά του μέσα στο αυτοκίνητό του και άνοιξε φιάλη υγραερίου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με το grtimes.gr, κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες. Ισχυρίστηκε ότι δεν σκόπευε να στερήσει τη ζωή των παιδιών του, αλλά το έκανε για να φοβίσει τη μητέρα τους, με την οποία έχει διαφορές.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για: απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απόπειρα έκρηξης, από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους, οπλοφορία, σωματική βλάβη σε βάρος εγκύου συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου κατ’ εξακολούθηση και απειλή σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου.

Στον ανακριτή ο 62χρονος που προσπάθησε να σκοτώσει τα παιδιά του με φιάλη υγραερίου

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Γύρω στις 20:30, μία γυναίκα κάλεσε στο 100. Ανέφερε πως ο πρώην σύζυγός της έχει κλειδωθεί μέσα στο αυτοκίνητό του με τα δυο τους παιδιά.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις. Όταν έφτασαν στο σημείο, αντιλήφθηκαν πως υπήρχε οσμή υγραερίου. Αμέσως έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου και απεγκλώβισαν τα παιδάκια αλλά και τον πατέρα τους. Όπως διαπιστώθηκε, στην καμπίνα του αυτοκινήτου υπήρχε μια «ανοιχτή» φιάλη υγραερίου ενώ ο 62χρονος φέρεται να ήταν έτοιμος να ανάψει αναπτήρα προκειμένου να ανατιναχτούν.

Με πληροφορίες από grtimes.gr και thestival.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ