Ελλαδα

Διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας στους δράστες της επίθεσης με μαχαίρι στο Εφετείο

Για τον τραυματισμό 24χρονου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό έξω από το κτίριο του Εφετείου Αθηνών
Εφετείο Αθηνών © EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Επίθεση με μαχαίρι στο Εφετείο Αθηνών: Διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας - Το χρονικό του επεισοδίου

Ποινική δίωξη ασκήθηκε στους τέσσερις συλληφθέντες για την επίθεση με μαχαίρι στο Εφετείο Αθηνών, που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό ενός 24χρονου. 

Οι τέσσερις δράστες παραπέμφθηκαν σε ανακριτή και αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για την απολογία τους. Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία, παράβαση αθλητικού νόμου που αφορά σε διακεκριμένη οπλοκατοχή και διακεκριμένη διατάραξη κοινής ειρήνης.

Επίθεση με μαχαίρι έξω από το Εφετείο Αθηνών για οπαδικές διαφορές

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., όλα συνέβησαν περίπου στις 11 το πρωί, όταν, κατά την εξέλιξη εκδίκασης ποινικής υπόθεσης με οπαδικό υπόβαθρο, ομάδα περίπου 20 ατόμων, κινούμενη σε παρακείμενη οδό, επιτέθηκε σε δύο άνδρες τραυματίζοντας με αιχμηρό αντικείμενο έναν εξ αυτών.

Άμεσα επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και διέλυσαν τους επιτιθέμενους κάνοντας χρήση χημικών, ενώ στη συνέχεια παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή εντοπίστηκε, σε παρακείμενη οδό, από ομάδα ΔΙ.ΑΣ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα. Κατά τον έλεγχο εντός του αυτοκινήτου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοντάρια, κουκούλες και άλλα αντικείμενα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ