Ελλαδα

Καιρός: Θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο και υποχώρηση του υδράργυρου αύριο Δευτέρα (13/03)

Μέχρι 15 βαθμούς η θερμοκρασία στην Αττική

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ισχυροί άνεμοι
© EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

Καιρός: Θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο και πτώση της θερμοκρασίας αύριο Δευτέρα (13/03)

Άστατος θα είναι ο καιρός αύριο, Δευτέρα (13.03.2023). Σε λίγες περιοχές θα είναι καλός, αλλά στις περισσότερες θα είναι βροχερός. Η θερμοκρασία σε αισθητή υποχώρηση.

Πιο αναλυτικά: Την Δευτέρα ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και την περιοχή του Καστελόριζου θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στα ηπειρωτικά μετά τις πρωινές ώρες οι βροχές θα σταματήσουν θα συνεχιστούν μόνο στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ στο Αιγαίο 6 με 8 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα φθάσει στα βόρεια τους 11 με 15 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 15 με 17 βαθμούς Κελσίου. Τα πρωί η ελάχιστη θερμοκρασία στα βόρεια τοπικά θα είναι λίγο πάνω απο το μηδέν.

Στην Αττική στα ανατολικά και βόρεια θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και μέχρι το μεσημέρι έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ