Ελλαδα

Ένας τραυματίας μετά από πυροβολισμούς σε γνωστό κλάμπ στο Γκάζι

Tρεις προσαγωγές έκανε η αστυνομία

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
(φωτογραφία αρχείου) © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Ένας τραυματίας από συμπλοκή και τρεις προσαγωγές

Με πυροβολισμούς και έναν ελαφρά τραυματία έλυσαν τις διαφορές τους τα ξημερώματα δύο παρέες θαμώνων που διασκέδαζαν σε γνωστό κλαμπ στην Ιερά Οδό.

Το θύμα τραυματίστηκε από ξυλοδαρμό και ατυχώς, δεν υπήρξαν θύματα από τις σφαίρες που έπεσαν έξω από το μαγαζί με τους αστυνομικούς να αναζητούν τους δράστες.

Οι δύο παρέες διασκέδαζαν μέσα στο συγκεκριμένο κατάστημα, στο οποίο βρίσκονταν εκατοντάδες νεαρής ηλικίας. Λίγο μετά τις 3.30 οι δύο παρέες, διαπληκτίστηκαν, για λόγους που ακόμη δεν έχουν εξακριβωθεί.

Λίγη ώρα αργότερα, αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους έξω από το κλαμπ όπου ήρθαν στα χέρια, έξω από την είσοδο του μαγαζιού. Ένας εκ των δραστών, τράβηξε όπλο και πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές, χωρίς να τραυματίαει κάποιον.

Τρεις κάλυκες εντοπίστηκαν στο σημείο της συμπλοκής, ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές υπόπτων.
Το συγκεκριμένο κλαμπ που βρίσκεται στην Ιερά Οδό δύο οικοδομικά τετράγωνα πριν την οδό Κωνσταντινουπόλεως, αποτελεί στέκι της νεολαίας, και όπως ανέφεραν αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, ήταν καθαρή τύχη το γεγονός ότι δεν τραυματίστηκαν παιδιά που βρίσκονταν στο σημείο για να διασκεδάσουν.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακρίβωση τους λόγους της συμπλοκής αλλά και να εντοπίσουν τους δράστες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ