Ελλαδα

Δύο τροχαία με τέσσερις νεκρούς σε Κιλκίς και Πιερία

Πώς έγιναν τα δυστυχήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΚΑΒ και περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Φωτογραφία αρχείου © Βασίλης Παπαδόπουλος/Eurokinissi

Δύο θανατηφόρα τροχαία σε Κιλκίς και Πιερία - Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή του - Διεξάγονται έρευνες για τα αίτια των δυστυχημάτων

Δύο θανατηφόρα τροχαία σημειώθηκαν σε Πιερία και Κιλκίς, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι.

Πιο συγκεκριμένα, νεκροί ανασύρθηκαν ο οδηγός και ο συνοδηγός οχήματος που βγήκε εκτός πορείας στην επαρχιακή οδό Γουμένισσας - Φιλυριάς Κιλκίς και προσέκρουσε σε δέντρο.

Ο 54χρονος οδηγός προσπάθησε, σύμφωνα με την αστυνομία, να αποφύγει ακινητοποιημένο όχημα, στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού, αλλά έφυγε εκτός πορείας και το όχημα κατέληξε σε δέντρο. Από την πρόσκρουση σκοτώθηκαν ο 54χρονος οδηγός και ο 52χρονος επιβάτης του αυτοκινήτου. Ο οδηγός του ακινητοποιημένου οχήματος συνελήφθη.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας.

Κιλκίς: Νεκροί σε τροχαίο ένας 22χρονος και ένας 20χρονος

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δύο τραμαυτίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σε παράπλευρη οδό της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

Το δυστύχημα συνέβη χθες το βράδυ στην ανατολική παράπλευρη οδό της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο 427 χιλιόμετρο, στην περιοχή του Βαρικού Πιερίας, όταν δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 22χρονος συγκρούσθηκε με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 20χρονος.

Νεκροί σε τροχαίο στην Κατερίνη ένας 22χρονος και ένας 20χρονος
© olympusmera.gr

Από τη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους οι δύο οδηγοί και τραυματίστηκαν δύο πεζοί ηλικίας 21 και 17 ετών. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ