Ελλαδα

Νέα αναβολή στη δίκη για τη δολοφονία της παιδοψυχολόγου, Θώμης Κουμπούρα

Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η δολοφονημένη παιδοψυχολόγος Θώμη Κουμπούρα
© lamiareport.gr

Δολοφονία Θώμης Κουμπούρα: Η αναβολή στο Εφετείο - Το χρονικό του εγκλήματος και η καταδίκη του δράστη

Νέα αναβολή δόθηκε στην υπόθεση δολοφονίας της 45χρονης παιδοψυχιάτρου, Θώμης Κουμπούρα, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας.

Το έγκλημα διαπράχθηκε τα Χριστούγεννα του 2016, ενώ ο δράστης εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης, η οποία του επιβλήθηκε πρωτόδικα. Αυτή είναι η τρίτη αναβολή στην υπόθεση. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σήμερα, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας, υπήρξε αδυναμία παρουσίας του συνηγόρου υπεράσπισης και το δικαστήριο αρχικά εξέτασε το ενδεχόμενο διακοπής της δίκης για να επανέλθει αύριο. Όμως διαπιστώθηκε ότι ο συνήγορος πολιτικής αγωγής αδυνατούσε να προσέλθει αύριο, με συνέπεια το δικαστήριο να αναβληθεί επ΄ αόριστον.

Το χρονικό της δολοφονίας της Θώμης Κουμπούρα

Στις 28 Δεκεμβρίου 2016 η Θώμη Κουμπούρα είχε βρεθεί μέσα σε μία λίμνη αίματος στο διαμέρισμα της από τον αδερφό της. Ο ιατροδικαστής εντόπισε 15 μαχαιριές, αλλά και εκχυμώσεις στο κεφάλι και το πρόσωπο από χτυπήματα. Είχε διαπιστώσει παράλληλα και αμυντικά τραύματα στα χέρια, στοιχεία που έδειχναν ότι η ίδια είχε παλέψει για τη ζωή απέναντι στον στυγερό δολοφόνο.

Ο τελευταίος, που βρίσκεται στη φυλακή όλο αυτό το διάστημα, προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες «σε δαίμονες και δράκους που τον καθοδηγούσαν» όπως ισχυρίζεται, προσδοκώντας με αυτό τον τρόπο ελαφρυντικά για μειωμένο καταλογισμό και μείωση της ποινής. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να προσδιοριστεί εκ νέου.

Entertv: Το χρονικό της δολοφονίας της άτυχης Θώμης Κουμπούρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ